Bevezető akcióban a 1MORE ComfoBuds Mini aktív zajszűrős fülhallgató

0

A Xiaomi alá tartozó 1MORE almárka piacra dobott egy nagyon apró, aktív zajszűréssel ellátott vezeték nélküli fülhallgatót ComfoBuds Mini néven, ami most bevezető áron rendelhető az egyik hivatalos forgalmazótól.

1MORE ComfoBuds Mini megalkotásakor, ahogy a készülék neve is utal rá, a kényelem volt az egyik fő szempont, ennek megfelelően a fülesek darabja mindössze 3,7 grammot nyom, és igen apró méretűek, így szinte észre sem fogod venni, hogy a füledben vannak.

A kis méret persze nem megy a tudás rovására, a ComfoBuds Mini korrekt hangzással és kiemelkedő aktív zajszűréssel kecsegtet, a környezeti zajt akár 40 decibellel is csökkenteni tudja a 4 mikrofont használó technológia. A zajszűrés egyébként több változatban is használható, van például egy spéci mód, ami a környezeti hangokat átengedi, így zenehallgatás közben nem maradunk le a körülöttünk lévő eseményekről, és beépítettek egy olyan opciót is, ami kifejezetten a szélzaj csökkentésére hivatott.

Említést érdemel még az IPX5 cseppálló kivitel, az érintéses vezérlés, illetve a vezeték nélkül is tölthető, akkumulátorral ellátott tok, amivel megtöbbszörözhető az apró fülesek üzemideje. Van egyébként gyorstöltés funkció is, mindössze 10 perc alatt 80 perc zenehallgatásra elegendő töltöttség érhető el.

A fülesek egyébként önmagukban akár 6 órán keresztül is tudnak folyamatosan szólni kikapcsolt zajszűrés esetén, a tokkal pedig 24 órára növelhető a használati idő.

A 1MORE ComfoBuds Mini a Goboo oldalán rendelhető, egy hivatalos Spanyol forgalmazóról van szó, amely szállít Magyarországra is. A csomagokat futár hozza pár nap alatt, mindenféle extra fizetni való és vámolási macera nélkül. Az ár 99,99 euró, de az oldalon található 10 eurós kedvezménnyel és az 5 eurós GOBOO995 kupon felhasználásával most 84,99 euró lesz a végösszeg. Ez nagyjából 31.500 Ft, ami nem egy filléres összeg, de egy nagy tudású, minőségi fülesről van szó. További részletek és rendelés ezen a linken.

  • Minden rendeléshez egy Xiaomi hátizsák és egy Xiaomi bevásárlótáska jár ajándékba.

Meghívásos akció: ha ezen az oldalon generálsz egy linket, amire kattintva egy ismerősöd regisztrál, akkor mindketten kaptok plusz kuponokat, amiket a rendeléseknél fel tudtok használni. Elvileg ehhez a füleshez is jár további 10 eurós kedvezmény.

Forrás: Goboo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid