Nem működik a navigáció egyes Samsung Galaxy S22 Ultra készülékeken

0

Az eddigi hírek alapján kifejezetten népszerűek a Samsung új csúcsmobiljai, és úgy néz ki, hogy bejött a gyártónak a Galaxy Note széria beolvasztása, ugyanis sokan választják az S Pennel ellátott Ultra változatot. Ahogy azonban az lenni szokott, akadnak kezdeti problémák, több tulaj is panaszkodik például a GPS-re.

A Samsung közösségi fórumán rengeteg felhasználó számolt be arról, hogy problémáik vannak a Galaxy S22 Ultra helymeghatározásával olyan navigációs appok használatakor, mint a Google Térkép. Vannak, akik csak annyit tapasztaltak, hogy pontatlanabb a GPS, mint elvárható lenne, míg másoknál komolyabb a gondok, ugyanis egyáltalán nem talál jelet a készülék, így gyakorlatilag nem használható navigációra.

Egy panasz a sok közül

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire széles körű hibáról van szó, de a Samsung állítólag már tisztában van a helyzettel, és dolgoznak a javításon. Remélhetőleg csak szoftveres a probléma, így egy frissítéssel meg tudják majd oldani.

A legtöbb Galaxy S22 Ultra tulajnál azért valószínűleg nincsenek ilyen gondok, de ha nálad sem jó a GPS, akkor érdemes türelemmel várni a javítást. Több felhasználó a készülék újraindítását javasolja, ez ideiglenesen segíthet, de általában nem jelent tartós megoldást.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid