Bevezető akcióban olcsóbb lesz a Disney+, íme a részletek

0

Még van egy bő hónap a Disney+ magyarországi indulásáig, de már most fel lehet iratkozni, ha valaki kedvezményes áron szeretné igénybe venni a szolgáltatást.

A Disney+ a vállalat tájékoztatása szerint 2022. június 14-én indul Magyarországon, a normál havidíja pedig 2490 Ft lesz, míg az éves előfizetés 24900 Ft-ba fog kerülni. Aki azonban június 26-ig előfizet, az 8 hónap áráért kap 12 hónapot, vagyis 19890 Ft-ot kell egy évre fizetni, ami egy hónapra leosztva durván 1660 Ft-ot jelent.

Az előregisztráció már most is él, egy email címet kell megadni ezen az oldalon, és értesíteni fognak az indulásról, hogy semmiképp se maradj le.

Összehasonlításképpen az HBO Max 18990 Ft-ba kerül, ha egy évre fizetsz elő (1580 Ft/hó), vagyis minimálisan olcsóbb, de nincs számottevő különbség. A Netflix pedig lényegesen drágább, itt a havidíjak 2490 és 4490 Ft között mozognak.

A Disney+ előfizetéssel a rengeteg saját gyártású tartalom mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film érhető el, továbbá megkapjuk a felnőtteknek szóló Star szolgáltatás sorozatait is (pl. The Walking Dead).

A Disney+ egyszerre 4 eszközön nézhető egy előfizetéssel, és 7 felhasználói profilt támogat. A szolgáltatás nagy előnye lehet még a rengeteg szinkronos tartalom és az offline megtekintési lehetőség.

Forrás: Disney+

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid