Terepre való BEZIOR elektromos rollerek és egy kerékpár akcióban a Geekbuying oldalán

0

Ha egy komolyabb teljesítményű elektromos járgányt keresel, akkor érdemes lehet szétnézni a BEZIOR termékei között. Most le is áraztak két masszív elektromos rollert és egy kerékpárt, ami pedig a legjobb bennük, hogy EU raktárról szállítják őket mindenféle extra fizetni való nélkül, néhány munkanap alatt.

BEZIOR S1 elektromos roller

A roller a jól megszokott összehajtható kivitelt kínálja, a masszív alumínium ötvözetből készült váz pedig 120 kg-os teherbírást tud. A szerkezet belsejében egy 1000 watt névleges teljesítményű elektromotor található, amely lehetővé teszi az akár 45 km/órás haladási sebességet. Tárcsafék és beépített világítás gondoskodik a közlekedés biztonságáról. A roller akkumulátora akár 40-50 km hatótávot kínál egyetlen feltöltéssel. A BEZIOR S1 elektromos roller most mindössze 645,99 dolláros áron rendelhető a GKB673S kupon felhasználását követően, a vételár hazai pénzre átszámítva nagyjából 196 ezer forintot jelent. További információk és megrendelés ezen a linken!

BEZIOR S2 elektromos roller

A második generáció tagadhatatlanul többe kerül, ugyanakkor többet is nyújt. A váz továbbra is összehajtható, a maximális teherbírás 120 kg, viszont most már 2400 wattos meghajtás – két 1200 wattos motor révén – áll rendelkezésre, amelynek köszönhetően a végsebesség 65 km/óra is lehet, és simán le lehet gyűrni a 45 fokos emelkedőket is. A masszív kialakítású roller terepen is helytáll, és a biztonságos közlekedés érdekében ezúttal is rendelkezésre áll a beépített világítás, illetve a tárcsafék. A 21 Ah kapacitású akkumulátor 60 km-es hatótávra elegendő energiát képes tárolni. A BEZIOR S2 elektromos roller most 1085,99 dollárért rendelhető a Geekbuying jóvoltából, amennyiben használjuk a GKB695S kuponkódot a véglegesítés előtt. A vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 330 ezer forinttal egyenértékű. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

BEZIOR X500 Pro elektromos kerékpár

Mit szóltok a végére egy elektromos kerékpárhoz? Ez a masina nem kispályás, az összehajtható alumínium ötvözetből készült váz maximális teherbírása 200 kg (!), kis túlzással ketten is ráülhetnek. A meghajtásért felelős 500 wattos elektromotor 30 km/órás sebességet biztosít, illetve a lehetőséget, hogy az akár 30 fokos emelkedőket is meghódítsuk. A bicikli háromféle üzemmódban használható, teljesen elektromos meghajtás, rásegítés, illetve a jó öreg kenyérmeghajtás. A manuálisan cserélhető akkumulátor 45 km hatótávot biztosít teljesen elektromos, és akár 100 km hatótávot hibrid hajtás esetén. A BEZIOR X500 Pro elektromos kerékpár most 1035,99 dollárért vehető birtokba, amennyiben a rendelés véglegesítése előtt használjuk a GKB731S kódot. A vételár magyar pénzre átszámolva nagyjából 315 ezer forintot jelent. Részletes ismertetés és megrendelés ezen a linken!
Fontos: az összes felsorolt járgány EU raktárról jön gyors szállítással, extra fizetni valók nélkül!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid