Rejtélyes módon meghalnak egyes Galaxy S20 modellek kijelzői

0

A hírek szerint több Galaxy S20 modell kijelzője is megadta magát az elmúlt hónapokban, és egyelőre nincs egyszerű megoldás a problémára.

A múltban is előfordult már, hogy kijelzőproblémák léptek fel Samsung készülékeknél. A Galaxy S20 FE érintőképernyővel kapcsolatos gondjai a legfrissebb példa erre. Ez azonban nem hardveres hiba volt, és a gyártó szoftverfrissítésekkel elvileg tudott rajta javítani.

Zöld halál a Galaxy S20 telefonoknál

Már több jelentés is felbukkant, amelyek a Galaxy S20 készülékek képernyőivel kapcsolatos problémákra utalnak. Úgy tűnik, hogy minden látható ok nélkül tönkremehetnek a panelek. A legkorábbi panaszok májusra nyúlnak vissza, de júniusban is volt több hasonló példa. Úgy tűnik, hogy a Galaxy S20+ és a Galaxy S20 Ultra tulajdonosai a leginkább érintettek.

A probléma általában úgy kezdődik, hogy a kijelzőn vonalak jelennek meg. Ezek az idő előrehaladtával csak rosszabbodnak, és a képernyő végül teljesen fehér vagy zöld színű lesz. Ezáltal a telefon gyakorlatilag használhatatlanná válik.

Ahogy az várható volt, a Samsung hivatalos fórumán is felmerült ez a probléma. Egy moderátor azt javasolta, hogy indítsuk el a készüléket Safe Mode-ban, és próbáljuk meg visszaállítani. Úgy tűnik azonban, hogy ez semmit sem segít. Sok felhasználó osztotta meg a fórumokon, hogy a problémát csak úgy tudták orvosolni, hogy kicserélték a kijelzőt. Ha esetleg már nem él a garancia, akkor ez nagyon költséges javítás lehet.

A Samsung még nem nyilatkozott az ügyben, de egyelőre úgy tűnik, hogy a Galaxy S20 tulajdonosoknak csak egy nagyon kis részét érintette a probléma.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid