Black Friday akciók a OnePlusnál

0

A OnePlus sem szeretne kimaradni az idei Black Friday/Cyber Monday őrületből, ezért a gyártó rengeteg akcióval, sőt, még egy új termék debütálásával is készül az alkalomra.

Kezdjük a legfontosabbal, a kínai cég ugyanis a mai naptól kezdve egészen november 30-ig meghívó nélkül kínálja a két 2015-ös mobilját, a OnePlus 2-t és a OnePlus X-et. A készülékek ára ugyan nem fog csökkeni az említett időszakban, azonban a meghívó mentesség (legalábbis náluk) már elég nagy előny.

A következő négy napban ezenkívül (érzésem szerint) egyfajta készlet kisöprő akció keretében 90%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a One kiegészítői. Igen, jól hallottátok. 300 forintos tokok, fóliák, adatkábelek, hálózati adapterek (amik akár más készülékekkel is működnek, ha valaki nevetséges áron szeretne hozzájuk jutni). A gyártó ezenkívül az összes többi kiegészítőjére is 10%-os kedvezményt ad.

oneplus icons

Köztük van a vadonatúj OnePlus Icons is. A most debütáló zajszűrős fülhallgatót a OnePlus olyan prémium anyagok felhasználásával készítette, mint az alumínium. Az Icons 15.381 forintba kerül a Black Friday akciójuk keretében.

OnePlus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid