Blackberry Krypton – Lebukott a kanadaiak prémium újdonsága

0

A BlackBerry okostelefonja már feltűnt néhány hatóság adatbázisában miután azoktól megkapta a tanúsítványait. A Bluetooth SIG, illetve a Wi-Fi Alliance (WFA) után az FCC irodájánál tette meg kötelező köreit a vélhetően BlackBerry Krypton névre hallgató készülék.

A TCL birtokában lévő márka következő dobása egy közép-felsőkategóriás okostelefon lesz, ami most megkapta a forgalomba kerüléshez elengedhetetlen engedélyeket, tanúsítványokat az amerikai FCC hivatalától. Az FCC egyébként kb. a kínai TENAA megfelelője az Egyesült Államok határain belül. Az eljárás eredményeként keletkezett adatbázis nem fed fel túl sokat magáról a telefonról, de azért akad benne néhány említésre méltó érdekesség.

Elsőnek például tisztán kivehető a fájlok nevei között a mobil neve, vagyis a Krypton. Biztosan akad néhány elkötelezett Superman rajongó a mérnökök között… Ezen felül még található itt egy grafika is, habár túl sok releváns információval az sem szolgál. Szerencsére azért egyéb forrásokból, szóbeszédekből már fel lehetett csipegetni némi tudást a készüléket illetően.

A telefon belsejében vagy Qualcomm Snapdragon 625 vagy 626 lapkakészlet fog dolgozni, egy Full HD felbontású kijelző takarásában. Operatív memóriából 4 GB kerül majd a burkolat alá, ezen felül még ismerni véljük az akkumulátor kapacitását, ami ha minden igaz 4000 mAh lesz. A készüléket valamikor a következő hónapban mutathatják be.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid