BlitzWolf BW-HL1 Pro bemutató – Vízálló okosóra akár 10 napos üzemidővel

0

A BlitzWolf cuccokat már elég jól ismerik nálunk is, de elsősorban a különböző töltők és más hasznos kiegészítők miatt kerültek a köztudatba. Pedig a kínai gyártó sok minden más mellett órákat is készít, mint amilyen ez a remek Apple Watch-ot idéző készülék, ami a BW-HL1 Pro névre hallgat. A csinos kütyü vízálló kialakítást, Bluetooth 5.0 modemet és akár 10 napos üzemidőt biztosító aksit kapott, nem mellesleg az ára is nagyon korrekt.

A BlitzWolf BW-HL1 Pro okosóra most 29,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood jóvoltából, ez az összeg nagyjából 10 200 forintot jelent szállítással együtt. A kis összeg miatt mindenképpen vámmentes lesz a termék. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Dizájn és kijelző

A BlitzWolf órája a szögletes kialakítással egyszerre elegáns és modern. Természetesen nem lehet elmenni amellett, hogy a készülék az Apple Watch-ot idézi, de ez vélhetően a legtöbbek számára inkább előny lesz, semmint hátrány.

A készülék a mérlegen nagyjából 56 grammot nyom, ami pedig a méreteit illeti egy 43,5 x 37 x 9,8 mm-es portékával van dolgunk.

Az óra külső borítása fém, és a szíj nem csak hosszabb egy kicsit a megszokottnál, de természetesen cserélhető is. Ami még igazán vonzóvá teheti a BlitzWolf masináját, az a vízálló külső borítás, ami IP68 minősítést szerzett.

Egyébként az óra többféle színben is választható, létezik rózsaszín, ezüst, és persze fekete változat.

A kijelző 1,54 hüvelykes, ezen a felületen összesen 240 x 240 képpont terpeszkedik.

Hardver és funkciók

Az óra fontos eleme a Bluetooth 5.0 modem, amelynek köszönhetően könnyedén kiépíti a vezeték nélküli kapcsolatot szinte bármilyen Android, netán iOS rendszert futtató géppel.

Ezután az alkalmazások értesítéseit jelzi az óra, lehet irányítani a párosított eszköz kameráját, lejátszóját, jelzést kapunk a szöveges üzenetekről és a a hívásokról is, igaz, telefonálni már nem tudunk az órán keresztül.

Aki sportol, mindenképpen jól fog járni a BlitzWolf BH-L1 Pro-val, mivel annak fejlett pulzusmérő érzékelője van, ami nem csupán a 24 órás megfigyelést teszi lehetővé, de képes kalkulálni a vérnyomást, illetve a vér oxigénszintjét is, ugyanakkor nyilván nem fogja felvenni a versenyt az orvosi műszerekkel és vizsgálatokkal.

Alvásmonitorozás is van a repertoárban, ami fontos, hiszen minden, amit teszünk magunkért, értelmetlen, ha nem biztosított a megfelelő pihenés.

A készülék méri a megtett lépéseket, illetve több sport üzemmódot is felajánl, hogy még sikeresebbek és eredményesebbek lehessünk mozgás közben. Figyelmeztetést küld az óra, ha netán túl régóta nem moccantunk meg, és ideje tenni egy kört, vagy kettőt.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-HL1 Pro okosóra belsejében némi szerelés után, amit nem javaslunk senkinek szerszám és hozzáértés híján, egy 260 mAh névleges kapacitású akkumulátort fogunk találni, ami a gyártói leírások értelmében akár 20 napos készenléti időt is képes produkálni, normál használattal pedig olyan 7-10 napot lehet kihozni a készülékből. A töltés a mellékelt mágneses kábellel menedzselhető, összességében véve olyan másfél-két órát vehet el az életünkből ez a tevékenység.

A BlitzWolf BW-HL1 Pro okosóra most 29,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood jóvoltából, ez az összeg nagyjából 10 200 forintot jelent szállítással együtt. A kis összeg miatt mindenképpen vámmentes lesz a termék. Ha szeretnél többet tudni, netán rendelni egy saját példányt, akkor érdemes erre a linkre kattintani!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid