MediaTek Dimensity 1000+ lapkával jöhet a Redmi K30 Ultra

0

Már egy ideje lehet arról hallani, hogy a Redmi munkatársai olyan okostelefonon dolgoznak, ami az erejét egy MediaTek Dimensity 1000+ lapkakészlettől kölcsönzi. A mobil a szóbeszédek szerint a Redmi K30 Ultra névre hallgat, és a legújabb MIUI 12 rendszert futtathatja.

Jelenleg a Redmi 10X és 10X Pro készülékeket leszámítva a kínai brand összes 5G okostelefonja valamilyen Qualcomm chipsettel a belsejében került a boltok polcaira. A friss infók szerint azonban készül egy MediaTek Dimensity 1000+ lapkakészlettel felszerelt mobil is a háttérben, ami a Redmi K30 Ultra nevet kaphatja.

A Dimensity lapka azon kívül, hogy támogatja a villámgyors 5G hálózatokat, rendkívül energiatakarékosan képes működni, ráadásul sebesen vált különböző hálózati típusok között, hogy a vétel mindig a lehető legstabilabb legyen. Ami még említést érdemel a MediaTek Dimensity 1000+ kapcsán, az a HDR10+ támogatás, a MiraVision rendszer, ami a 4K lejátszást és rögzítést teszi folyamatosabbá, illetve ott van a HyperEngine 2.0, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli eszközök alacsony késleltetésű kapcsolódását. Továbbá képes dinamikusan váltani 5G, 4G, valamint Wi-Fi hálózatok között, újfent a stabil internet hozzáférés érdekében.

Akárcsak a Redmi K30 Pro, az Ultra variáns is pop-up kamerát kaphat

A Redmi K30 Ultra a fejlesztés ideje alatt a “cezanne” kódnevet viseli, és az első olyan Redmi mobil lehet a sorban, amiben a már említett MediaTek lapkakészlet dolgozik. A készülék 64 megapixeles elsődleges kamerát, MIUI 12 rendszert, valamint egy 120 Hz-es képfrissítéssel bíró AMOLED megjelenítőt kaphat, amely mögött egy ujjlenyomat-olvasó található. A készülék belsejében 4500 mAh kapacitású akkumulátor őrizheti a működéshez szükséges elektronokat, és a telep támogatni fogja a 33 wattos gyorstöltést is. Az eddigi értesülések alapján a Redmi K30 Ultra valamikor most júliusban debütál.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid