Okos otthoni termékek EU raktárról akcióban a Geekmaxi oldalán

0

A Geekmaxi most néhány olyan terméket kínál akciós áron, amelyek segítségével a mindennapi élet válhat jóval egyszerűbbé. Legújabb promóciójuk főszereplői az otthoni eszközök, melyekkel kitakaríthatjuk, netán lehűthetjük a lakást. A különböző termékek a már megszokott módon európai raktárból érkeznek, így nem kell túlságosan stresszelni a nem várt költségek vagy a hosszú szállítási idő miatt.

Az otthoni eszközök vásárának külön weboldalt készített a Geekmaxi, amelyre kattintva megtekinthető a teljes választék. A teljesség igénye nélkül az oldalon találni fogtok robotporszívókat, ventilátorokat és néhány elektromos járműt, számos egyéb mellett.

A teljes kínálat az alábbi linken tekinthető meg:

Ezzel még természetesen nincs vége! Az oldalra újonnan érkező termékekre 3 százalékos extra kedvezmény jár, az egyébként is számottevő, akár 60 százalékos akciók mellé.

Ezeknek a termékeknek is van egy külön oldala, nincs más teendő, mint felhasználni a NEWGEEKMAXI kupont, és máris a kedvezményes áron kapjuk a termékeket. A különböző új portékák részletes listáját ezen a linken találjátok!

Természetesen ezúttal is akadnak kiemelt akciók, az alábbiakban ezeket fogjuk bemutatni.

Xiaomi JIMMY JV53 Plus vezeték nélküli porszívó

Sokkal könnyebben és dinamikusabban lehet takarítani, ha nem kell munka közben a kábelekkel is vesződni. A hálózati áramforrásoktól távol is tökéletesen működő eszköz mellé 2 db akkumulátort kapunk, amelyeket a felhasználó is cserélhet, ezekkel akár másfél órán keresztül is dolgozhatunk a készülékkel. A fejlett HEPA szűrők jóvoltából nem csupán a piszok, de az allergén részecskék is a gépezet portartályában végzik, a masina kivitele pedig rendkívül könnyű, az egész csupán 1,46 kg-ot nyom. A vezeték nélküli porszívó most mindössze 197,99 eurós áron rendelhető, amennyiben felhasználjuk a JV53PLUS12 kuponkódot. A vételár magyar pénzben cirka 70 500 forintot jelent.További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi okosmérleg

A készülék támogatja a kínai gyártó saját sport alkalmazását, a Bluetooth 5.0 szabványt, kiválóan kalibrált, érzékeny szenzorokkal dolgozik, remek kiegészítő lehet bármilyen diéta mellé, de amúgy sem hátrányos, ha van egy tisztességes mérleg a háznál. A Xiaomi okosmérlege most mindössze 19,99 euróért rendelhető a Geekmaxi webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 7 100 forintot jelent. Ha szeretnél többet tudni, vagy rendelni, kattints ide!

NexFan hordozható multifunkciós léghűsítő

Hát igen, ennek is eljött az ideje, megérkezett a dögmeleg, és mindenki úgy védekezik ellene, ahogyan csak tud. A legideálisabb megoldás nyilván a légkondicionáló, amennyiben ennek beszerzésére nincsen mód, úgy maradnak a különböző ventilátorok és egyéb eszközök. Ebben a szerkezetben egy 10.000 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően a masina 12 órán keresztül is képes üzemelni, bárhol, bármikor. A készülék rendelkezik párologtató üzemmóddal is, és azt sem tiltja semmi, hogy aromaterápiára használjuk. A gépezet fő előnye azonban az, hogy hideg vizet vagy jeget tehetünk bele, és ezen keresztül fújja a levegőt, ami így jóval hűvösebb lesz, mint a normál ventilátorok esetében. A hordozható léghűsítő kültéren és beltéren is egyaránt jól használható. A NexFan terméke most mindössze 33,99 eurós áron rendelhető a Geekmaxi webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 13 200 forintot jelent. Ehhez az árhoz igénybe kell vennünk a 8zhNfPmB kupont. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid