BlitzWolf BW-S7 teszt – Gyorstöltő adapter 5 USB porttal

1

Ha többféle okos kütyüd is van otthon (mobil, tablet, okosóra, stb.), és meg szeretnéd oldani, hogy a lehető legegyszerűbben tudd őket tölteni akár egyszerre is, akkor a BlitzWolf BW-S7 lehet a nyerő megoldás.

Csomagolás, tartozékok

BlitzWolf-BW-S7-NapiDroid-01

A BlitzWolf BW-S7 egy egyszerű kartondobozban érkezik, amiben az eszközön kívül találunk egy EU-s hálózati kábelt, valamint egy angol nyelvű használati útmutatót.

Külső

BlitzWolf-BW-S7-NapiDroid-03

Az eszköz lényegi része ugyebár maga az adapter, ami egy bankkártya méretű, 2.6 cm magas doboz. A kivitel teljesen rendben van, egyértelműen látszik, hogy egy minőségi termékről van szó, nem recseg-ropog, és az illesztések is pontosak.

BlitzWolf-BW-S7-02

 

Elől találjuk az USB portokat, ezekből 5 darab van. Mindegyik alkalmas gyorstöltésre, de a szélső (vagy felső), zöld színű még a Quick Charge 3.0 technológiát is támogatja.

BlitzWolf-BW-S7-01

Hátul találjuk a hálózati csatlakozót, ezen kívül csak némi felirat van az eszközön, illetve alul négy gumitappancs, amik meggátolják, hogy ide-oda csúszkáljon a kütyü, és a karcolódástól is védenek.

BlitzWolf-BW-S7-NapiDroid-02

A kábel 1.5 méter hosszú, EU-s csatlakozóval bír, és van rajta egy tépőzáras szalag, hogy könnyebb legyen a tárolás, hurcolás.

Működés, részletek

Túl sok mindent nem lehet írni egy ilyen kütyüről, de azért nézzük meg röviden, hogy pontosan miket is tud és mire való. Ugyebár egy töltő adapterről van szó, aminek a legfőbb előnye, hogy 5 készülék is tölthető vele egyszerre, és mindössze egy konnektor szükséges a folyamathoz.

BlitzWolf-BW-S7-03

A fehér színű USB portok 5V/2.4A leadására képesek, köszönhetően a Power 3S technológiának. A hagyományos töltőkhöz képest ezek kétszeres sebességet biztosítanak, azaz már ezekkel is meglehetősen gyorsan tudjuk tölteni a készülékeinket. A szélső, zöld színű port pedig támogatja a Quick Charge 3.0-t, azaz 35 perc alatt akár 80%-ra is feltölti a mobilunkat, amennyiben az támogatja a Qualcomm megoldását. Egyébként visszafelé kompatibilis a port, azaz ha QC 2.0-s vagy 1.0-s készülékünk van, akkor azzal is profitálhatunk a gyorstöltésből.

BlitzWolf-BW-S7-05

A töltés tényleges sebessége egyébként magától a készüléktől is függ. Ha mondjuk a mobilunk csak 1 Amperrel tölthető, akkor is nyugodtan használhatjuk a BlitzWolf BW-S7 bármely portját, nem fog kárt tenni benne, de a töltés értelemszerűen lassabb lesz.

BlitzWolf-BW-S7-07

A BlitzWolf BW-S7-ből nem maradt ki a megfelelő védelem sem. A készülék érzékeli a túlfeszültséget, és védve van rövidzárlat, illetve túlmelegedés ellen is.

Nálam tökéletesen működött a masina, valóban gyorsabban tölt, mint egy hagyományos töltő, és gond nélkül megbirkózik több készülékkel is, bár Quick Charge 3.0 kompatibilis telefonnal sajnos nem volt alkalmam letesztelni.

Specifikáció:

 Gyártó      BlitzWolf®
 Modell      BW-S7
Csatlakozók      EU, US, UK,AU (választható)
USB Portok      18W(Max) QC3.0 port + 22W(Max) 4.4A portok (4 db)
Teljesítmény      40W (Max)
Bemenet      AC 100-240V~50/60Hz 1A
Kimenet      4 normál port: 5V/4.4A (Max)
     QC3.0 port: 3.6-6.5V/2.4A 6.5-9V/2A  9-12V/1.5A (Max)
Méret      91mm*58mm*26mm
Szín      fehér
Súly      400g±10g
Tanúsítványok      CE,FCC,RoHS,Qualcomm QC3.0

Összegzés, ár

BlitzWolf-BW-S7-04

A BlitzWolf BW-S7 egy valóban hasznos, minőségi eszköz, ami kompakt mérete révén egyszerűen magunkkal vihető bárhová. Ha kevés otthon a konnektorod, de sok a kütyüd, akkor különösen ajánlott a beszerzése. Most ráadásul pont akcióban is van, 6 ezer forint körüli áron lehet megvásárolni a Banggood weboldalán. A szállítás teljesen ingyenes, és 18 hónap garancia jár a készülékhez.

A Banggood egyébként egy ismert, népszerű kínai webáruház, bátran lehet rendelni tőlük. Most lesz 10 éves az oldal, és az alkalomból rengeteg akcióval várják a látogatókat. A kedvezményes ajánlatokat itt találod, és van egy különálló promóció is, amelyben megosztásokért cserébe lehet kedvezményhez jutni.

A teszthez a terméket a Banggood.com biztosította.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid