Pokémon GO – Végleges tiltást kapnak a csalók!

0

A játékot fejlesztő Niantic megelégelte, hogy rengetegen csalással próbálnak meg előnyre szert tenni a Pokémon GO-ban, és elkezdték véglegesen tiltani azokat a felhasználókat, akik vélhetően nem tisztességesen játszanak.

A Niantic eddig is alkalmazott tiltást, de csak úgynevezett “soft ban”-t kaptak azok, akik például trükköztek a GPS koordinátákkal. Ez maximum 1-2 órás eltiltást jelentett alkalmanként, utána ugyanúgy lehetett folytatni a játékot. Most azonban bekeményítettek a vállalatnál: végleges tiltást kapnak a csalók.

pokemon-go-tiltas

Leginkább azokat tiltja véglegesen a Niantic, akik meghamisítják a helyadatokat, emulátorokat használnak, módosított/nem hivatalos szoftvert használnak vagy botokkal játszanak, de bármilyen egyéb csalásért kitiltás járhat.

Akit kitiltanak, az nyilván nem fog örülni a dolognak, de a lelkiismeretes játékosok végre fellélegezhetnek. Korábban sokan panaszkodtak arra, hogy egyesek különböző botokat használva magas szintű karakterekre és rendkívül erős pokémonokra tettek szert, vagy úgy foglaltak be Gymeket, hogy nem is tartózkodtak az adott helyen.

Ha pedig úgy gondolod, hogy ok nélkül tiltottak ki a játékból, akkor ezen a linken tudsz felülvizsgálatot kérni.

forrás: Niantic

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid