BlitzWolf termékek akciója és szeptemberi kiárusítás a Banggoodon

0

Többféle akció is fut jelenleg a Banggoodon, amelyekre érdemes odafigyelni, ráadásul megint kaptunk néhány kupont is, amikkel különböző mobilokhoz juthattok hozzá remek árakon.

Az első akció a Blitzwolf kiárusítás, aminek sokan örülni fognak, hiszen fillérekért juthatunk hozzá kábelekhez és töltőkhöz egyaránt. Például egy jó minőségű USB-C kábelt már 2.59 dollárért beszerezhetünk (720 Ft), ráadásul ha 3-at rendelünk, akkor 4-et kapunk, amennyiben beírjuk a 25TC14 kuponkódot.

Ezen kívül is rengeteg árukapcsolásos ajánlatot találunk, hiszen több töltőfejhez is ajándék kábel jár, de nagyon jó áron te vannak még powerbankek és vezetéknélküli töltők is. A teljes kínálatot ezen a linen éritek el.

A másik futó promóció egy szeptemberi kiárusítás, amely két részletben zajlik. Az első szakasz szept. 24-ig tart, majd 25-től egészen október 1-ig lesz a következő időszak, amelyben frissül a kínálat. Itt aztán találunk mindent mint a búcsúban, hiszen összesen 10 kategóriába besorolt termékekből válogathatunk, és a hasznos kütyüktől kezdve a drónokon át a telefonokig rengeteg termék közül válogathatunk.

A választék hatalmas, mivel a kategóriák elején található akciókra kattintva további oldalakra juthatunk el. Pl. a Smart Devices kategória elején rögtön két felé is mehetünk. Az egyik képre kattintva az kedvezményes mobilokhoz jutunk, míg a másik képre kattintva az akciós tartozéklistát nézhetjük át.

A teljes kínálatot ezen a linken találjátok.

Érkezett egy rakat friss kupon is:

LeEco Cool1 dual Coolpad 4060mAh 4GB+32GB

ASUS ZenFone 4 Max X00KD 3GB+32GB

Xiaomi Mi 8 6GB+256GB

Xiaomi Mi A2 Global Version 4GB+32GB

Xiaomi Mi A2 Global Version 4GB+64GB

Xiaomi Mi A1 Global Version 4GB+32GB

Xiaomi Redmi S2 Global Version 4GB+64GB

Xiaomi Redmi S2 Global Version 3GB+32GB

Xiaomi Redmi 6 Global Version 4GB+64GB

Xiaomi Mi Max 3 Global Version 4GB+64GB

Lenovo Moto Z 4GB+64GB

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid