BLUETTI Black Friday akciók 2023: akkumulátor állomások kedvezményes áron

0

Elkezdődött a visszaszámlálás a Black Friday-ig, és a BLUETTi idén is káprázatos kedvezményekkel, ajándékokkal, és exkluzív ajánlatokkal vár mindenkit. Ami még ennél is fontosabb, hogy egy új powerstation is megjelenik a gyártó kínálatában, az AC70, ami még jobban feldobja majd az ünnepi szezon energiaállomás kínálatát.

A BLUETTI Black Friday eseménye november 9-től egészen november 27-ig tart. A hivatalos Fekete Pénteki kiárusítás pedig november 24-én indul majd, számos olyan villámakcióval, amiket vétek volna kihagyni.

Minden fontos részletet és a pontos árakat itt találod:

 

BLUETTI Black Friday Ajánlatok hordozható energiaállomásokra

A BLUETTI Black Friday kiárusításának lényege, hogy segítsen spórolni a vásárlóknak, a márka többféle powerstationt is kedvezményes áron kínál, így mindenféle energiaigényt igyekeznek kielégíteni, legyen szó kültéri, vagy beltéri alkalmazásról.

BLUETTI AC300 és B300

Ez a moduláris kialakítású energiaállomás 3000 wattos kimeneti teljesítményt produkál, ami elegendő lehet a legtöbb háztartási eszköz működtetéséhez. A legjobb ebben a szerkezetben a szünetmentes táp funkció, ami mindössze 20 ezredmásodperc alatt zökkenőmentesen átveszi az energiaellátás feladatát, ha áramkimaradás történne. Amíg az elektromos ellátás szünetel, addig is melegben és fényben maradhatunk az AC300-nak köszönhetően, és a hűtő vagy a számítógép sem fog kikapcsolni. A B300 bővítő telepnek köszönhetően az alap 3072 wattórás kapacitást egészen 12 288 wattórára lehet növelni.

BLUETTI EP500 Pro

Sokoldalú, minden egyben áramellátási megoldást keresők ne is kutassanak tovább, ez a powerstation egyike lehet a legjobb választásoknak. Az EP500 négy keréken gördül, így relatíve könnyen mozgatható. A 3000 wattos kimeneti teljesítménynek, valamint az 5100 wattórás kapacitásának köszönhetően feltölti az akkus fúrókat, fűrészeket, de az elektromos grillek működtetése sem adja fel neki a leckét.

BLUETTI AC200 MAX

A szóban forgó powerstation B230 vagy B300 típusú akkumulátorokkal bővíthető, így akár egészen durva, 8192 wattórás kapacitás is a felhasználók rendelkezésére állhat. Az alap kapacitás sem olyan rossz a maga 2048 wattórájával, a teljesítmény pedig 2200 watt. Egy ilyen energiaállomás ideális lehet lakókocsis kirándulásokhoz, de egy nyaralóban, faházban is megkönnyítheti az életet. A masina 15 konnektorral és több töltési opcióval is bír, a napenergia és a hálózati töltés kombinációjával akár 1400 wattal is tölthetjük a powerstationt.

BLUETTI AC200P

Sokoldalúság és teljesítmény tekintetében nem igazán marad el érdemben az AC200 MAX-tól, ez az erőmű 2000 wattos kimeneti teljesítménnyel és 2000 wattórás kapacitással büszkélkedhet. Ez egy igazi erőgép, ami képes egyszerre akár 13 eszközt is működtetni, vagy tölteni. A kompakt méreteinek köszönhetően gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük.

Ismerkedjünk meg az újonccal: íme a BLUETTI AC70 hordozható energiaállomás!

A készülék képében a népszerű EB70 továbbfejlesztett változatát tisztelhetjük, ami ugyanazt az 1000 wattos teljesítményt biztosítja, de van egy 2000 wattos turbó üzemmódja is, amivel képes nagyobb áramszükségletet is fedezni, persze nyilván limitáltabb ideig, mint alapjáraton. Az AC70 850 wattos AC töltésen keresztül mindössze 45 perc alatt 80 százalékra tölthető teljesen lemerült állapotból. Ha inkább megújuló energiát használnánk, akkor a powerstation napenergiával is táplálható, egészen 500 wattig. Ha minden a gyártó tervei szerint alakul, a BLUETTI AC70 decemberben már kapható lesz, az ár egyelőre nem nyilvános, de a brand ígérete szerint egy felvillanyozó összegre lehet számítani.

A BLUETTI Black Friday akciói feldobják a Fekete Pénteket

A BLUETTI igyekszik kitalálni, mire vágynak a vásárlói. Idén a Fekete Péntek nem csak a kedvezményekről fog szólni, hanem központi szerepet kap az interaktív szórakozás, és az izgalmas jutalmak is.

Szerencsekerék

Azok a felhasználók, akik legalább 800 eurós rendelést adnak le, háromszor megpörgethetik a Szerencse Kerekét. Naponta csak egyszer lehet pörgetni, november 9. és 27. között. A nyerési esélyek igencsak jók. Minden egyes pörgetés 500 BLUETTI Bucksba kerül, ez egy virtuális valuta, amelyet termékek megvásárlásával, illetve különböző tevékenységekben való részvétellel lehet szerezni. Ha még több ilyen virtuális valutára vágysz, érdemes megfontolni a BLUETTI által kínált tagsági programot.

Még több BLUETTI Bucks szerezhető erre a linkre kattintva!

BLUETTI Lifestyle Ajándékok

November 10. és 23. között ha a megrendelés összege átlépi az 1500, 2500, 2500 vagy a 3000 eurós értékhatárt, akkor BLUETTI mintás sapkát, mobiltelefon állványt, digitális multimétert, illetve kézi porszívót kaphatsz.

Keress akár 3x-4x többet a BLUETTI virtuális valutájából

A november 9. és 17. között leadott rendelések után a szokásos BLUETTI Bucks mennyiségek háromszorosát lehet kapni, november 17. és 27. között pedig akár az ötszörös mennyiség is összehozható. Ezeket BLUETTI kuponokra, ajándékkártyára, Lifestyle ajándékokra és még egy csomó mindenre be lehet váltani. A gyártó így mond köszönetet a vásárlásokért, illetve kínál egy kis pluszt az ünnepi időszak alatt.

Vásárolj bizalommal az idei szezonban

Amikor veszel valamit a BLUETTI-től, a történet nem ér véget azzal, hogy kaptál fantasztikus áron egy kiváló terméket. A márka kivételes szolgáltatásaival is igyekszik fokozni a zökkenőmentes vásárlási élményt. A BLUETTI:

  • 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal bármilyen a minőséggel kapcsolatos probléma esetén
  • 2+2 év jótállást kínál az AC200 széria minden tagjára
  • Ingyenes szállítás, helyi raktárakból, világszerte
  • Élethosszig tartó ügyfélszolgálati támogatás, amely elérhető a nap 24 órájában, segítségnyújtást biztosítva értékesítés előtt, és azután is

Ne hagyjátok ki a BLUETTI verhetetlen ajánlatait a Black Friday ideje alatt. A legtöbb BLUETTI powerstation nagyon hamar gazdára talál, ezért érdemes mindig naprakész maradni azáltal, hogy követitek a gyártót a közösségi médiában, illetve feliratkoztok annak hírlevelére!

Minden fontos részletet és a pontos árakat itt találod:

A gyártóról

A BLUETTI a megalakulása óta elkötelezett híve a fenntartható és környezetbarát energiatároló megoldások terjesztésének. A BLUETTI célja, hogy zöld energiatárolási lehetőségeket biztosítson kültéri és beltéri használatra egyaránt, így járul hozzá a bolygó fenntartható jövőjéhez. Ez az elkötelezettség segített a BLUETTI-nek abban, hogy jelen lehessen több, mint 100 országban, és elnyerje felhasználók millióinak bizalmát világszerte

Forrás: BLUETTI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid