Bosszúállók témájú OnePlus 6 jöhet

0

A Star Wars tematikájú OnePlus 5T tavalyi sikere után egy hasonló módon dedikált OnePlus okostelefon érkezésére számíthatunk akár már ebben a hónapban. A lentebb közlésre kerülő kedvcsináló videó szerint a OnePlus és a Marvel Studios csapata egyesítette erőit egy Bosszúállók témájú okostelefon megalkotásáért. 

Mivel annak nem lenne túl sok értelme, hogy már meglévő, régebbi zászlóshajókat alakítsanak át, okkal feltételezhetjük, hogy ezúttal már egy módosított OnePlus 6-tól van szó. Mivel az új Bosszúállók mozi, a Végtelen Háború április 27-én debütál, az újdonság érkezése is valamikor akkorra várható.

Ami a specifikációkat illeti, a telefon valószínűleg ugyanazzal a hardveres kiépítéssel fog rendelkezni, mint egy átlagos OnePlus 6, persze nagyon sok hozzáadott Bosszúállók témájú tartalommal. Árát tekintve nem kellene sokkal drágábbnak lennie az alapmodellnél, de erről még konkrétumokat egyáltalán nem tudni. Bár nagy lenne a csábítás kihagyni az új csúcsmodell alapváltozatának előrendelését egy Bosszúállók tematikájú OnePlus 6-ért cserébe, nem szabad arról megfeledkezni, hogy a különlegesség esélyesen csak bizonyos piacokon, és limitált példányszámban lesz megvásárolható.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid