Bréking: Lefotózták a Samsung Galaxy S8-at?

2

Kiszivárgott egy fotó, amelyen állítólag a Samsung úgy csúcsmodellje, a Galaxy S8 látható. Érdemes egy pillantást vetni rá!

Rengeteg pletykát hallhattunk már a Galaxy S8 dizájnjáról, szó esett például nagyon jó kijelző/előlap arányról és a Home gomb eltűnéséről is. Az alábbi fotón pont egy ilyen készülék látható.

s8-leak

Nem túl valószínű azonban, hogy tényleg a Galaxy S8 van a fotón, ugyanis van jó pár gyanús jel, amelyek arra utalnak, hogy szerkesztett a kép. A kijelző fölötti rész például szinte teljesen megegyezik a Galaxy S7 edge-dzsel, pont ugyanott vannak a szenzorok, csak eltüntették a Samsung logót. Továbbá hiányoznak a szoftveres gombok, amik a megjelenítő alatti gombokat hivatottak leváltani, és mintha az értesítési sáv kicsit meg lenne nyújtva. Nagyon úgy tűnik, hogy egy S7 edge-ből photoshoppolták a képet, ráadásul nem is túl ügyesen.

Minimális tehát arra az esély, hogy a fotó valódi, de már csak azért is fontos beszámolni róla, mert biztosan rengeteg oldal fogja úgy lehozni, mintha eredeti lenne. Ne dőlj be nekik!

forrás: Slashleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid