Bréking: ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 10!

0

A megannyi koncepció és nem hivatalos renderkép után most megérkeztek az első valódinak tűnő sajtóképek a Samsung Galaxy Note 10-ről, amelyeken remekül látszik, hogy milyen lesz a dél-korai gyártó új csúcsmobilja.

Az alábbi képek megbízható forrásból származnak, és a Samsung Galaxy Note 10 két színváltozata figyelhető meg rajtuk. Az egyik az ezüst verzió, ami a szivárvány minden színében tud pompázni attól függően, hogy milyen szögben esik rá a fény, a másik pedig egy visszafogottabb fekete.

Egyébként ez az alap Note 10, nem a Pro vagy Plus modell, de igazából a méreten kívül viszonylag kevés számottevő különbség lesz. Gyönyörűen látszik, hogy a Samsung tovább csökkentette a káva vastagságát, fent, illetve két oldalt alig van keret, és alul is egész minimális. A felső rész elég jellegzetes a középre helyezett kameralyuk miatt, de nem csak emiatt lesz érdekes a Note 10, hanem azért is, mert nincs rajta normál beszédhangszóró. Helyette maga a kijelző szolgáltatja majd a hangot a “Sound on Display” technológia segítségével.

Oldalról végre eltűnt a Bixby gomb, aminek sokan fognak örülni, az ujjlenyomat-olvasó pedig természetesen elöl lesz, a megjelenítőben. Az alap Galaxy Note 10 egyébként egy 6,3 colos kijelzővel érkezhet, míg a Note 10 Plus/Pro egy 6,75 colos képernyőt kaphat. Az előlapra mindkettőnél szimpla kamerát szerelnek, hátul pedig 3 szenzorral bír majd az előbbi modell, és 4 érzékelővel az utóbbi. Természetesen megkapjuk a három különböző látószögű kamerát (széles, ultraszéles és telefotó), és a Pro/Plus verzióba ezek mellé kerülhet még egy 3D-s ToF szenzor.

A Samsung Galaxy Note 10 modellek bemutatója augusztus 7-én lesz, mi már nagyon várjuk.

Forrás: Ishan Agarwal

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid