Renderképeken a Google Pixel 4 XL

0

A Google nemrégiben közzétett egy képet a Pixel 4 XL hátlapjáról, de eddig nem igazán lehetett tudni, miként fog szemből kinézni a készülék. Szerencsére vannak megbízható szivárogtatók, akikre mindig lehet számítani, ilyen többek között @OnLeaks is, aki valahogy mindig képben van a még be sem mutatott okostelefonok külalakjával kapcsolatban. A jóvoltából most 3D-s renderek kerültek ki a netre, amiken a Pixel 4 XL látható.

Se bevágás, se notch, semmi. @OnLeaks jóslatai szerint a telefonnak egy teljesen hagyományos kialakítású felső kávája lesz, és azon helyezkednek majd el a szükséges szenzorok, no és az előlapi kamera, ami kapásból két érzékelővel fog dolgozni. A beszédhangszóró is ezen a kicsit vastag kereten foglal helyet.

Egyébként cirka egy hónappal ezelőtt @OnLeaks publikált néhány rendert a Pixel 4-ről is, ami teljesen egyező külalakot fog kapni, csak éppen kisebb méretben. Eddigi legjobb tudásunk szerint a Google Pixel 4 XL megjelenítője 6,25 colos lesz, 19,5:9 képaránnyal, és mivel nem látni sehol ujjlenyomat-olvasót, valószínűleg a kijelzőbe kerül ez a fontos biometrikus szenzor.

A telefonnak 160,4 x 75,2 x 8,2 mm-es térbeli jellemzői lesznek, ám a kameránál a vastagság egészen 9,3 mm-ig megy. Az alapmodell képernyője 5,6 és 5,8 hüvelyk között lesz, ezt nem tudni egyelőre biztosan, maga a mobil 147 x 68,9 x 8,2 mm-es dimenziókkal fog bírni állítólag.

A Google Pixel mobilok új generációjának triplakamerás képrögzítő apparátusa elvileg egy 16 megapixeles telefotó egységet mindenképpen magában foglal majd, de az elsődleges érzékelő mellett egy 3D-s ToF szenzort szerelnek majd a hátlapra, mégpedig az ultraszéles látószögű helyett.

Az előlapi duál kamerakészletnek szintén van egy 3D érzékelője, ami vélhetően a még biztonságosabb arcfelismerést hivatott lehetővé tenni. A Google Pixel 4 XL formatervének további elemei az jelenlegi generációt idézik, sztereó hangszórórácsok, USB-C port az alsó részen, és sajnos a fülhallgató kimenet mellőzése.

A mobil belsejében természetesen az idei év nagyágyúja, a Qualcomm által fejlesztett Snapdragon 855 lapkakészlet végzi majd a számításokat, ha minden igaz 6 GB RAM-mal karöltve, többféle belső tárhely opcióval. Az új Pixel telefonokat idén októberben mutatják be.

Forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid