A Google-nek elege lett a sok szivárogtatásból, inkább maga mutatta meg az új telefonját

0

A napokban több nem hivatalos renderkép is kiszivárgott a Google Pixel 4-ről, amelyek egy kifejezetten érdekes, négyzetes kialakítású hátlapi kamerarendszert mutattak. Ezek valódisága eddig kérdéses volt, a keresőóriás azonban most véget vetett a találgatásoknak, és hónapokkal a bemutató előtt megosztott egy képet a telefonról.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a Pixel 4 olyasmi hátlapi kamerát kaphat, mint a következő iPhone (itt most elsősorban a dizájnra, az elrendezésre gondolunk, de persze más téren is lehetnek majd hasonlóságok). Most kiderült, hogy ez egyáltalán nem volt légből kapott információ, ugyanis maga a Google leplezte le a mobil dizájnját.

Mutatjuk nagyban is a képet:

Egyébként a Google ezzel talán azt is próbálja megelőzni, hogy ráfogják, hogy az Apple-t másolják. A Pixel 4 minden bizonnyal az iPhone 11 után jön majd, viszont így finoman jelzik a rajongók felé, hogy ők már “hamarabb gondoltak” erre a dizájnra. Persze valójában teljesen mindegy, hogy ki másol kit, hiszen szinte lehetetlen teljesen újat alkotni, és amúgy is, a LeEco Le Pro 3-nak már 2017-ben nagyon hasonló kamerája volt, csak nem szélen, hanem középen:

A legnagyobb kérdés egyébként az a Pixel 4 mobilokkal kapcsolatban, hogy milyen lesz az előlap. Korábban lyukas kijelzős megoldásról lehetett hallani, de aztán ennek ellentmondó információk is érkeztek.

Íme egy korábbi koncepció, amelyet azóta megcáfolt a Google posztja:

Csak koncepció

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid