Közeledik a Geekbuying 7. szülinapja, számos akció és játék indult

0

A Geekbuying webáruháza immáron hetedik éve áll a vásárlók szolgálatában, és most, hogy közeledik a születésnapjuk, számos akció és nyereményjáték veszi kezdetét a jeles alkalom apropóján. Az alábbiakban összeszedjük nektek milyen játékok indulnak, és hogy mely termékekre lesz érdemes lecsapni a promóció ideje alatt.

Az alábbi linken megtekinthető a teljes választék, rengeteg minden lesz akciós áron, nézzetek szét bátran.

Mielőtt az akciók és a kuponok sorra kerülnének, beszámolunk a születésnapi promócióhoz tartozó különleges ajánlatokról. Aki most csatlakozik az oldalhoz, illetve be is jelentkezik, 100 dolláros kupont nyerhet. Azok a felhasználók, akik több napon is bejelentkeznek, több kuponnal is gazdagodhatnak. Mikor és hogyan kell? Június 11 és 17 között minden nap érdemes újra és újra visszatérni, így bezsákolhatóak a napi kedvezmények, amelyek össze is adódnak, és akkor lehet őket használni, ha beváltottátok őket. Szóval a lényeg az, hogy térjetek vissza rendszeresen a Geekbuying felületére, nem csak az extra kupon, de a napi kedvezmények miatt is.

A másik nyereményjáték a közösségi média rajongóit szólítja meg. A Geekbuying a promóció ideje alatt minden nap élőben fog jelentkezni, és ha te valamilyen posztot megosztasz az Instagramon a #Geekbuying7th hashteggel, akkor a posztod meg fog jelenni a műsor alatt. Minden alkalommal öt szerencsés nyertest fognak kisorsolni a webáruház munkatársai, akik valamilyen ajándékokat kapnak majd.

Többet is lehet posztolni az Instán, így a Geekbuying vásárlók látni fogják a megosztásaidat a weboldalon, ha a posztod megjelenik alul. Minél több a megosztás, annál több esély az ajándékokra. Most pedig jöjjön néhány akciós termék és a hozzájuk tartozó kupon, amelyekkel még kedvezőbb áron juthattok hozzájuk!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid