Képeken a Google Pixel 4, sokban hasonlíthat a következő iPhone-ra

0

Érkezett pár friss renderkép a Google új referenciamobiljáról, és a dizájn kissé ellentmond a korábbi információknak. A hátlapi kamerák elhelyezése különösen érdekes.

Az alábbi képek forrása OnLeaks, aki általában megbízható információkkal rendelkezik, számos csúcsmodell kinézetét buktatta már le a megjelenés előtt. Szerinte valahogy így néz majd ki a Google Pixel 4:

A képek meglehetősen sötétek, ezért az utolsón alakítottunk egy kicsit, hogy jobban láthatók legyenek a részletek:

Az első furcsaság a hátlapon tűnik szembe, a kamerák elhelyezése ugyanis nagyon hasonlít ahhoz, ami a következő iPhone-ról kiszivárgott. Ha esetleg nem lennél képben, akkor mutatjuk:

Ilyen lehet az iPhone 11

Az előlap szintén érdekes a Pixel 4 esetében, sehol sem látható a korábban pletykált kameralyuk, a beszédhangszóró pedig egész lent van, így valószínűleg nem annyira vékony a felső káva.

Persze az is lehetséges, hogy ez csak egy prototípus, és végül mégsem ilyen lesz a Pixel 4. A bemutató még odébb van, addig változhatnak a Google tervei, sőt, az is lehet, hogy még nem is döntötték el a mobil végleges specifikációit és külalakját.

Mindenesetre adott a kérdés: te örülnél egy ilyen Pixel 4-nek?

Forrás: Pricebaba

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid