Máris itt a Xiaomi Mi Band 4 Global verziója

0

Nemsokkal a kínai bemutató után megérkezett a Xiaomi Mi Band 4 nemzetközi, vagy ha úgy tetszik, Global változata is. Ha valaki vásárolni szeretne, akkor mindenképpen erre érdemes lecsapni.

A Xiaomi Mi Band 4 Global verziója több oldalon is rendelhető már, íme néhány:

  • GearBest: 39,99$ (ingyenes vámmentes Priority Line szállítás)
  • Friss: Banggood: most 34,99 dollár a BGHU245 kuponnal (az alacsony ár miatt vámmentes lesz!).
  • GearVita: 38,99$ + 5,73$ szállítás az YRMB401 kuponnal (az EU Priority Line általában itt is vámmentes, de nem 100%-ban)
  • Geekbuying: 49,99$+6,22$ a vámmentes EU Priority Line szállítással

Ha a legolcsóbb ajánlatot nézzük (GearBest), akkor olyan 11.500 Ft-ból kijön a Xiaomi Mi Band 4 nemzetközi verziója, és itt megbízható a vámmentes szállítás (az árak bármikor változhatnak). Frissítés: a GearBesten sajnos elfogyott az akciós készlet, de biztosan lesz még hasonló áron, érdemes visszanézni 1-2 nap múlva!

Miben jobb a Mi Band 4 a Mi Band 3-nál?

A Xiaomi Mi Band 4 számos téren fejlődött az elődjéhez képest, kezdve a 40%-kal nagyobb, színes AMOLED kijelzővel, ami akár 400 nites, állíítható fényerővel rendelkezik. A 0,95 colos, 240×120 pixeles kijelzőn már egész jól el lehet olvasni az üzeneteket, értesítéseket, valamint a különböző fitnesz adatokat.

Szintén nagy előrelépés, hogy a Mi Band 4 már gyárilag 77 féle különböző óraképpel érkezik, amelyek között szabadon válogathatunk, a későbiekben ráadásul bővülni fog ez a lista.

Lecseréleték a hardvert, illetve a szenzorokat is. A mozgásérzékelő sokkal pontosabb lett, így precízebb lesz a mérés, olyannyira, hogy a Mi Band 4 még a különböző úszásfajták között is különbséget tud tenni. Összesen egyébként 6-féle sportmódot kapunk, és természetesen adott az egésznapos aktivitásmérés, valamint az automatikus alvásfigyelés is. Továbbá a pulzusmérő is javult, sokkal precízebben teszi a dolgát.

A Xiaomi Mi Band 4 az 5ATM szabvány szerint vízálló, vagyis nyugodtan használhatjuk úszás közben is akár, és említést érdemel még a 135 mAh-s akkumulátor is, amellyel 20 napos üzemidő érhető el. Ezeken kívül nem szabad megfeledkezni a Bluetooth 5.0 szabvány szerinti modemről sem, amely stabilabb kapcsolatot, nagyobb hatótávot és nem utolsósorban kisebb fogyasztást jelent.

A Xiaomi Mi Band 4 nemzetközi verzió most kb. 11.500 Ft-ba kerül ingyenes vámmentes szállítással.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid