Bréking: képeken a Samsung Galaxy S23+

0

Már eddig is voltak mindenféle hírek a Samsung Galaxy S23 szériáról, arról olvashattunk például, hogy a dizájn szinte alig változik az S22 mobilokhoz képest, most pedig megérkeztek az első renderelt képek, amelyek megbízható forrásból származnak.

Az alábbi renderelt képek @OnLeaks és a Smartprix kollaborációja révén születtek meg, és a széria középső tagja, vagyis a Galaxy S23+ látható rajtuk. Fontos kiemelni, hogy még nem hivatalos sajtóképekről van szó, de a valós méretek és dizájn alapján készültek, így jó eséllyel már nagyon közel állnak a végleges kinézethet.

Az előlap tényleg nem változik semmit, marad a lapos megjelenítő a vékony kávával és az apró, középre helyezett kameralyukkal. A hátlapi kamerák elrendezése is a szokásos, viszont eltűnik a sziget, tehát azt a dizájnt kapjuk meg az olcsóbb modelleknél is, amit a Samsung a Galaxy S22 Ultrával már bevezetett. A kamerák külön egységet képeznek, és egy teljesen letisztult hátlap fogad minket.

Minden bizonnyal hamarosan befutnak a két másik modell, vagyis az S23 és az S23 Ultra renderelt képei is, bár az előbbi szinte ugyanez lesz, csak kisebb méretben.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid