Népszerű lett a Bluetti AC500+B300S otthoni akkumulátor rendszer, 2 hét alatt 5 millió euró gyűlt össze

0

A környezetbarát energiatároló rendszerek gyártásával foglalkozó, és a maga kategóriájában egyik iparági vezetőnek számító BLUETTI nemrégiben közösségi finanszírozási projektet indított az Indiegogo oldalán a zászlóshajó kategóriába tartozó AC500 megvalósításához. A vállalat mindössze két hét leforgása alatt több, mint 5 millió eurót gyűjtött össze, több, mint 1700 támogató bevonásával. A közösségi finanszírozási kampány 2022 október 15-ig rekordot dönthet a kategóriáján belül.

Bővített célok és extra ajándékok

A BLUETTI AC500 óriási támogatást kapott, és a kampányának az első 7 órájában már 2 millió dollár gyűlt össze. A gyártó a lelkesedésre reagálva kiterjesztett célokat tűzött ki a támogatók számára. Amikor a kampány által gyűjtött pénzösszeg elér egy bizonyos mérföldkövet, minden támogató ingyenesen kap valamilyen extra bónuszt az AC500 mellé.

Mivel a kampány elérte az 5 millió dollárt, minden támogatónak jár egy ingyenes, 100 wattos USB-C töltőkábel, de hamarosan elérhetővé válik az utazós kávésbögre is.

Limitált példányszámban, világszerte elérhető

A BLUETTI AC500 árazása lépcsőzetesen van megszabva az Indiegogón, és mihelyt a limitált különleges kedvezmények elfogynak, az frissülni fog. Az értékesítési kvóta korlátozott, ezért minél hamarabb adja le valaki a rendelést, annál kedvezőbb lehet a számára megszabott vételár. Ki korán kel, aranyat lel. A BLUETTI óriási kedvezményeket kínál az Indiegogo kampány keretei között, egyes ajánlatok esetében elérhető az elképesztő, akár 40 százalékos engedmény is. A vételár minden globális régióban magában foglalja az adókat, de a szállítási költségek területenként eltérhetnek.

Nincsenek ennél jobb ajánlatok az Indiegogón, akár beleszámítjuk a szállítási költségeket, akár nem. Az AC500 így még a jelenlegi AC300 rendszer árához képest is 20 százalékkal olcsóbban vihető, ám az új összeállítás 60 százalékkal nagyobb teljesítményt kínál.

Otthoni áramellátási tartalékrendszer: AC500 és B300S

Ez az 5000 watt teljesítményű, moduláris kialakítású napelemes generátor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kapacitást akár 18 432 wattórára is megnöveljék, ezáltal kielégítve a legkülönbözőbb igényeket.

A maximális kapacitás 6 db B300S akkumulátor összekötését követően érhető el. A kellően hordozható AC500 megbízható otthoni tartalék-áramforrásként szolgálhat a váratlan áramkimaradások során, így a tulajdonos semmiképp sem marad a sötétben.

Összecsukható napelem: PV400

A PV400 egy 420 wattos napelemes megoldás, amely a BLUETTI legújabb fejlesztése a mobil napenergia kategóriában. A panel monokristályos szilíciumból készült és tartós EFTE bevonattal van borÍtva, így akár 95 százalékos is lehet a fényáteresztő-képessége, amelynek köszönhetően magas cellahatékonyság érhető el. A panel az összecsukható kivitelének köszönhetően könnyen szállítható, képes bárhol átalakítani a napfényt energiává, amikor csak szükséges.

6 db PV400 napelemet sorba kötve – amely összesen 2400 watt napenergiát jelent -, egy B300S akkumulátorpakk az AC500 segítségével akár 2 óra alatt teljesen feltölthető.

A BLUETTI-ről

A BLUETTI már a kezdetektől fogva igyekezett hű maradni a fenntartható jövő koncepciójához, amelynek megvalósításához beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas környezetbarát energiatároló megoldások gyártása révén szeretne hozzájárulni. Mindeközben igyekszik kivételes felhasználói élményt biztosítani mindenki számára a világon. A gyártó több, mint 70 országban van jelen és ügyfelek milliói szavaznak neki bizalmat, világszerte.

Ha szeretnétek többet tudni, látogassatok el bátran a BLUETTI weboldalára: https://www.bluettipower.eu/

Forrás: BLUETTI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid