Bréking! Valódi sajtóképeken a OnePlus 7 Pro

0

A számos kiszivárgott információ és nem hivatalos renderkép után most végre megérkeztek az első valódinak tűnő sajtóképek, amelyek már a OnePlus 7 Pro végleges dizájnját mutatják.

A sajtóképeket egy ismert kiszivárogtató tette közzé Twitteren, aki korábban már számos alkalommal bizonyította hitelességét, így szinte biztosra vehető, hogy most is valódi képekről van szó.

Mutatjuk a képeket nagyban is (Nebula Blue és Mirrot Grey színek):

Kezdjük talán azzal, hogy a sajtóképek megfelelnek annak, amit eddig a készülékről sejtettünk, tehát valószínűleg nem voltak légből kapottak a korábbi kiszivárgott infók. Az előlapon egy szinte teljesen kávamentes hajlított AMOLED kijelző lesz, amiről úgy tudjuk, hogy a képátlója 6,64 col, a felbontása pedig QHD+. A legnagyobb attrakció azonban a 90Hz-es képfrissítés lehet, ami folyamatosabb képet biztosít szinte minden más csúcsmobilnál, meg persze a motorikus pop-up szelfikamera, amivel lehetővé válik a notchmentesség.

A meghajtásról természetesen a Snapdragon 855 gondoskodik majd, amihez a Pro modell esetében akár 12 GB RAM is tartozhat. Az akkumulátor pedig állítólag 4000 mAh-s lesz, és 30W-tal lehet majd tölteni USB-C porton keresztül.

A kamerákról annyit lehet biztosra tudni, hogy a fő szenzor mellett lesz egy telefotó egység 3x-os (optikai) zoommal, valamint egy ultraszéles látószögű megoldás. A fő érzékelő egyébként valószínűleg a 48 MP-es lesz, és pixelösszevonással 12 MP-es képeket lő majd.

A OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro bemutatóját május 14-én tartják, amit élőben is lehet majd nézni világszerte. A Pro modellről úgy tudjuk, hogy 749 euróba fog kerülni nálunk, és lesz 5G-s változata is.

Forrás, Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid