Így bírja a gyűrődést a Xiaomi Black Shark 2

0

Zack Nelson, aki számtalan okostelefont tett már próbára, most úgy határozott, hogy a Xiaomi gamer mobiljának, a Black Shark 2-nek is lejárt az ideje. A készülék a megfizethető árcédula ellenére felsőkategóriás hardvert és prémium jellemzőket kapott, ám a kérdés az, hogy az anyaghasználatra és az összeszerelési minőségre mennyi figyelmet fordított az ázsiai vállalat. Mindannyiunk kedvenc telefonszervizese az alábbi felvételen igyekszik választ találni erre a fontos kérdésre.

A próbatétel hagyományos módon a karcokkal kezdődik, itt a telefon hozza a papirformát, az előlap és a hátlap bizonyos részei pontosan úgy viselkednek, mint ahogyan az edzett üveg szokott, a mobil további részei pedig fémből készültek, eloxált borítással. Ezeket a felületeket nem egyszerű megkarcolni, ám a sérülések szinte minden esetben elég látványosak, szóval mindenképpen érdemes tokban tartani a Xiaomi fekete cápáját. A gombok is fémből készültek, és ennek megfelelően teljesítenek a csikarásos próbán.

Különös módon a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó akkor is remekül működik, ha valaki durván megkarcolja a képernyő felületét. Persze mindenkit az érdekel, vajon egy ilyen telefon mennyire hajlik. Zsebre vágható-e anélkül, hogy banán alakú legyen? A válasz igen, hiába feszíti hősünk nagy erővel a mobil burkolatát, az szinte meg se moccan. Persze ha belegondolunk, hogy a készülék és annak váza zömében alumíniumból készült, ez a fordulat egyáltalán nem meglepő. Elmondhatjuk, hogy a Xiaomi Black Shark 2 az alacsony ár ellenére kiváló anyaghasználattal, és remek összeszerelési minőséggel rendelkezik, szóval bírni fogja a véget nem érő játékpartikat.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid