Bréking! Videón a Samsung Galaxy S10 és az S10+

0

Sajtóképeken és néhány kiszivárgott fotón is láthattuk már a Samsung Galaxy S10 modelleket, most azonban készült egy komplett videó, ami tökéletesen bemutatja, hogy milyen dizájnnal jönnek az újdonságok, és az is látszik, hogy mekkorák lesznek a tavalyi modellekhez képest.

Az egyik legismertebb techvideós, MKBHD megkaparintotta a Galaxy S10 és az S10+ “dummy” változatát, ami pont ugyanúgy néz ki, mint a végleges készülékek. Ezeket a tokgyártóknak küldik ki a termékeik fejlesztéséhez és teszteléséhez. Az alábbi felvételen tehát tökéletesen látszik az újdonságok dizájnja.

A 6,1 colos Galaxy S10 csak minimálisan lesz nagyobb, mint az 5,8 colos Galaxy S9, a 6,4 colos Galaxy S10+ pedig kisebb lesz a Note 10-nél. Ami még szembetűnik, hogy a Galaxy S9 szériánál kicsit szögletesebb dizájnt kapunk, ami karakteresebbek megjelenést ad a mobiloknak. A káva pedig rettentően vékony az S10-nél és az S10+-nál is, valószínűleg rekord közeli lesz a kijelző/előlap arány.

Samsung Galaxy S10 és S10+

A két bemutatott verzión kívül lesz egy olcsóbb, lapos kijelzős Galaxy S10e (vagy S10 Lite) is, ami az 5,8 colos képátlójával és a minimális keretével kifejezetten kompaktnak ígérkezik.

Mindhárom újdonságot február 20-án mutatja be a Samsung, és március 8-tól lehet majd őket megvásárolni. Ha a várható árak érdekelnek, akkor kattints ide.

Forrás: MKBHD

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid