A Facebook elkezdte bekapcsolni a Messenger egyik legjobban várt újítását!

0

Régóta várt funkciót élesített a Facebook, hamarosan bárki törölni tudja majd a már elküldött üzeneteit, ami sok helyzetben hasznos lehet, például ha elírtunk valamit, rossz embernek küldtük, vagy szimplán csak meggondoltuk magunkat.

Tavaly áprilisban derült ki, hogy a Facebook vezére, Mark Zuckerberg ki tudja törölni az elküldött üzeneteit, és sokan felháborodtak azon, hogy az átlagfelhasználók számára nem érhető el ez a lehetőség. Az eset után úgy határoztak a közösségi oldalnál, hogy engednek a nyomásnak, és hosszú tesztelés után most elkezdték szélesebb körben is aktiválni a funkciót.

Korábban is volt törlési lehetőség Messengeren, de ez a másik félnél nem tüntette el az üzenetet, csak nálunk. Az új “Remove for Everyone”, vagyis törlés mindenkinél opció viszont a címzettnél (vagy címzetteknél) is eltávolítja, amit írtunk, annyi megkötés viszont van, hogy ez csak 10 percig lehetséges a küldéstől számítva.

Amennyiben nálad még nem él a lehetőség, pánikra semmi ok, nem mindenkinél egyszerre kapcsolják be a funkciót. Akár hetekbe is telhet, mire minden felhasználóhoz eljut.

Via TheVerge

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid