Túl gyors lesz a Xiaomi Black Shark 2

0

A Xiaomi gamer készülékek gyártásával foglalkozó alvállalata, a Black Shark immáron a harmadik okostelefonján dolgozik, ami a Black Shark 2 nevet kaphatja a keresztségben. A jelenleg Skywalker kódnéven futó mobilról most kiderült pár érdekesség.

Wang Teng Thomas, a Black Shark termékigazgatója szerint a készülék nagyon izgalmas lesz, tele egyéniséggel, és már-már “túl gyors” lesz. Ezzel a Weibo poszttal bizonyítást nyert az a korábbi szóbeszéd, mely szerint a cég már dolgozik a következő játékosoknak szánt okostelefonon, ami ha hihetünk ezeknek az értesüléseknek, valamikor áprilisban debütálhat, hiszen az eredeti Black Shark készülék is ilyenkor tette először tiszteletét.

És milyen lesz a mobil maga? Nos, ha minden igaz, minden jóval meg lesz pakolva, a gyártó nem adja alább Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészletnél, és legalább 8 GB RAM fog dolgozni a már említett bivalyerős lapka mellett. Szoftveres oldalon is igyekeznek naprakészek lenni, és bár valószínűleg lesz a későbbiekben Android Q frissítés, a telefon gyárilag Android 9 Pie operációs rendszert fog futtatni.

Xiaomi Black Shark Helo – a vállalat második gamer mobilja

Summázva: a Black Shark 2 készül, április környékén megérkezik, hardveresen a csúcsot fogja képviselni, és ha hihetünk a gyártó rangos úriemberének, több olyan egyedi tulajdonsága lesz, amikre felkapjuk majd a fejünket. Kíváncsiak várjuk a továbbiakat!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid