Brutál drága lesz a Xiaomi Mi MIX 4

0

Egy ideje már nem lehetett hallani a Xiaomi Mi MIX 4 kapcsán értesüléseket, de most ismét visszatért a pletykák kereszttüzébe, amelyek szerint a készülék igenis létezik, és valamikor debütálni is fog. Egy friss kínai jelentésben az okostelefon árával kapcsolatban közöltek részleteket, de előre szólunk, hogy nem lesz olcsó.

A MyDrivers értesülései szerint az okostelefon drágább lesz, mint a Xiaomi Mi 11 Ultra, ami nálunk cirka 550 ezer forintos árcédulával került forgalomba. Ugyanakkor a bennfentesek szerint egyáltalán nem indokolatlan a vastagabb árazás, mivel a készülék többek között képernyő alá szerelt “láthatatlan” kamerát fog kapni, ráadásul egy olyan megjelenítőről van szó, amelyet alig vesznek majd körül kávák. Természetesen szintén nyilvánvaló, hogy egy Mi MIX modell esetében csúcskategóriás hardverrel számolhatunk, ami jelen esetben a Snapdragon 888 lapkakészlet formájában ölt testet – legalábbis az előzetes értesülések szerint.

Koncepció

Hiába a prémium kategória, a megjelenítő állítólag mindössze Full HD+ felbontást kínál majd, de ez valószínűleg a kijelző alá szerelt kamera miatt lesz így. Akkumulátor és töltés tekintetében azonban nem lesz kompromisszum, a Xiaomi Mi MIX 4 hardveres összetevőit egy 4500 mAh kapacitású telep látja majd el energiával, ráadásul ez támogatni fogja a gyártó pokoli gyors, 120 wattos töltési metódusát is.

Tehát a szóbeszédek szerint a mobil drágább lesz, ugyanakkor pontos árat még a bennfentesek sem tudtak mondani, és azt sem árulták el, hogy mikor debütálhat a kínaiak csúcskategóriás készüléke. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid