Cafago akciók: elektromos roller 70.000 Ft alatt és egy érdekes Lenovo füles

0

Két érdekes akciós kütyüre szeretnénk felhívni a figyelmet a Cafago oldaláról, az egyik a Niubility N1 elektromos roller, ami EU raktárról jön meglehetősen olcsón, a másik pedig egy cseppálló mini fülhallgató a Lenovotól USB-C töltéssel.

Niubility N1 elektromos roller

Ez a 8,5 colos, fújható kerekeken gördülő masina kiváló választás városon belüli cirkálásra, mivel a belsejében található 250 wattos elektromotor képes akár 25 km/óra sebességet biztosítani, a hatótáv pedig akár 20-25 km is lehet egyetlen feltöltéssel. Külön öröm, hogy a strapabíró alumínium váz lehetővé teszi, hogy ne csak a madárcsontú versenyzők pattanjanak a rollerre, ugyanis a maximális teherbírása 120 kg. Természetesen a szóban forgó váz összehajtható, így a tárolás és a szállítás könnyen megoldható. Amit még érdemes megemlíteni, hogy a roller rendelkezik beépített világítással, ami sokkal biztonságosabbá teszi a közlekedést. A roller töltése nem tart sokáig, mindössze 3-4 órán át kell a konnektorba dugni, és máris újra készen áll. A Niubility N1 elektromos roller most mindössze 222,18 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, amennyiben a rendelés véglegesítése előtt használjuk a TCRTYSYN1B kupont. A vételár így nagyjából 65 000 forint körül alakul. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Lenovo LP1S vezeték nélküli fülhallgató

A Lenovo nemcsak a tabletek vagy a laptopok világában kezd egyre nagyobb teret nyerni, de a különböző tartozékok, kiegészítők és a fülhallgatók birodalmában is hódítanak. A Lenovo LP1S számos ok miatt lehet méltó a figyelemre, példának okáért az IPX4 minősítésnek megfelelően cseppálló külső borítás, a kényelmes, ergonomikus kialakítás, vagy a belsejében található Bluetooth 5.0 modem miatt, amely stabil vezeték nélküli összeköttetést és alacsony késleltetést biztosít. A mérethez képest telt hangzást 10 mm átmérőjű dinamikus driverek biztosítják, és mivel ez egy headset, tehát telefonálni is lehet vele, jó hasznát fogjuk látni a dual mikrofonoknak és a CVC 8.0 zajcsökkentésnek. A fülhallgatók mellé természetesen most is jár egy tárolódoboz, amely powerbank (250 mAh) gyanánt is hasznosítható, amikor ezt kinyitjuk, azonnal megtörténik a párosítás. A töltés már USB-C porton keresztül történik, alig másfél órát vesz igénybe. A Lenovo LP1S vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 19,30 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 5700 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid