Pár dologról le kell majd mondani, ha Samsung Galaxy S21 FE-t vásárolunk

0

Sokan várják már a Samsung Galaxy S21 FE megjelenését, hiszen egy olyan zászlóshajó készülékről van szó, ami némileg olcsóbban adja majd a kezünkbe a csúcshardvert, persze némi kompromisszum mellett. Egyelőre bizonytalan, hogy mikor debütál az okostelefon, egyes hírek szerint hamar itt lesz, míg mások úgy vélik, hogy a chiphiány miatt még várni kell rá. Most nemrégiben kiszivárgott a készülék használati útmutatója, amelyből kiderült, hogy lesz néhány funkció és tartozék, amiről biztosan le kell mondani, ha ezt a mobilt választjuk.

A Samsung Galaxy S21 FE nem kap micro SD foglalatot – derült ki a dokumentumból, ami azért fura, mert korábban a kínai telekommunikációs hivatal, vagyis a TENAA adatbázisában még jelen volt a bővítőhely a specifikációk között. Most nem tudni, melyik lehet a valós, de nem lehetetlen, hogy a különböző régiókban megjelenő verziók kötött lesz egy ilyen jellegű eltérés.

Ez másik, kevésbé meglepő hiányosság, hogy a Samsung Galaxy S21 FE dobozában nem lesz töltő. A fülhallgató kimenet hiányán már a szemünk sem rebben, de igazából a töltő kihagyása sem újdonság, hiszen csúcsmodelljei esetében a Samsung az Apple útját járja, holott több alkalommal gúnyolódtak az almás cég húzásain.

A használati útmutatóból más jellemzők is kiderülnek, vagy megerősítésre kerülnek. A nagy képfrissítési frekvenciával rendelkező képernyő, az IP68 minősítésnek megfelel védelem az elemekkel szemben, a kijelzőbe szerelt ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, illetve maga a dizájn, ami nyilvánvaló okokból kifolyólag a Samsung Galaxy S21 modellekére hajaz.

Azt is megtudhatjuk, hogy a készülék legalább négyféle színben felkerül majd a polcokra, kérhetünk fekete, zöld, lila és fehér borítást is. A Samsung Galaxy S21 FE ezeken kívül rendelkezni fog Samsung Pay és Wireless DeX funkciókkal, valamint képes lesz fogadni a vezeték nélküli töltést, a hangzást pedig Dolby Atmos teszi majd kiemelkedővé.

A mobil várhatóan megjelenik majd Exynos és Snapdragon processzorokkal egyaránt, régiótól függően Snapdragon 888 vagy Exynos 2100 chipset kerülhet a belsejébe, 6 vagy 8 GB RAM-mal, illetve 128 vagy 256 GB háttértárral. Az előzetes hírek szerint a készülék burkolata alá még egy 4500 mAh kapacitású akkumulátort is bepasszíroznak, és a telepet akár 25 wattos adapterrel is tölteni lehet majd, már amennyiben veszel egyet hozzá.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid