Cafago akciók: elektromos bicaj, kerékpár computer és autós kompresszor

0

Szépen lassan tovaszáll a nyár, de hogy a jókedv ne tűnjön el maradéktalanul, villantunk nektek néhány kiváló akciós terméket a Cafago jóvoltából. A felhozatalban lesz menő elektromos bicaj, hordozható autós kompresszor és egy biciklire szerelhető mini számítógép is, ami méri a hőmérsékletet, az aktuális sebességet, és még további hasznos funkciókat is biztosít.

Samebike LO26 elektromos kerékpár

Először is, ez a bicikli elképesztően vagányul néz ki, formaterve a legmenőbb sport kerékpárok külalakját idézi, aki fogékony ezekre a harcias mintázatokra és idomokra, biztosan örömét leli majd a bringa kinézetében. A bicikli 26 colos kerekeken gördül célja felé, és ha mi nem tervezünk részt venni a tekerésben, akkor nagyjából 30 km/óra sebességet érhetünk el, illetve egyetlen feltöltéssel olyan 35-40 km hatótávot. 150 kg-os embereket is megtűr e konstrukció a nyergében, és 4 órányi idő kell ahhoz, hogy az akkumulátor újra tele legyen, ha netán kifogyott volna a szufla. Természetesen van saját világítás, a váz összehajtható, és összesen 21 sebesség közül lehet választani hajtás közben. Sosem lesz ennél kényelmesebb és menőbb módja a melóba, vagy az iskolába járásnak. Ez az élmény 926 dollárért lehet a Tiéd, ha érdekel, akkor ezen a linken tudod megrendelni német raktárról gyors szállítással.

Lixada USB-s újratölthető mini számítógép biciklire

Jó, talán a számítógép kifejezés egy kicsit túlzás, mert ezzel a szerkezettel nem fogsz tudni Doomot játszani, vagy közösségi média oldalakat látogatni, de azért van néhány hasznos funkciója, amelyek miatt nem lehet egyszerűen szimpla sebességmérőnek nevezni ezt az eszközt. A készülék méri a megtett utat, az aktuális sebességet, átlagot is számol ezekből, van benne hőmérő, mutatja az időt, szóval csinál egy rakás hasznos dolgot, amit egy hosszú távú kerékpározás során mindenképpen értékelni fog az, aki a nyeregben ül. A készülék most mindössze 13,06 dollárért rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar pénzre számítva nagyjából 4.100 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi 70mai Air Compressor Lite hordozható autós pumpa és nyomásmérő

A készülék kompakt és hordozható, egy közepes méretű autógumit nagyjából öt perc alatt pumpál tele levegővel, 25 liter/másodperc sebességgel. A kompresszorral egy csomó mindent fel lehet pumpálni, nem jön zavarba sem az autó, sem a súlyosabb nehézgépjármű kerekétől, de ugyanúgy használható bicikli vagy motorkerékpár pumpálására is. A szerkezet nem csak arra tökéletes, hogy újratöltse levegővel a kereket, de nyomásmérő érzékelő is van benne, így sima ellenőrzési feladatokra is tökéletes lehet. A készülék most 40,38 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából kb. nettó 12.700 Ft-ot jelent. Részletes ismertetés és megrendelés erre a linkre kattintva!

 

Természetesen nem csupán ez a három holmi akciós a Cafago webáruházában, érdemes szétnézni náluk, mert mindig változik a kedvezményes kínálat. Ha szeretnéd megnézni, akkor kattints ide!

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid