EU raktár akciók: duál motoros elektromos gördeszka és 3D nyomtató

0

Az ázsiai webáruházak nagyon rá vannak pörögve a novemberi akciókra, és természetesen nem kivétel a feltörekvő Cafago sem. Az alábbiakban két kedvezményes áron futó terméket fogunk bemutatni, amelyek mindegyike európai raktárból érkezik. Az egyik egy duál motoros, elektromos hajtású gördeszka, a másik pedig egy remekül felszerelt, funkciókban gazdag háromdimenziós nyomtató. Lássuk őket!

Spadger Explore elektromos gördeszka

Ez a villanyhajtású gördeszka nem annyira trükközésre való, sokkal inkább egy gyors közlekedési eszköz. A maximális hatótáv 22 km, ami azt jelenti, hogy ha valaki erre vágyik, akár még ingázni is tud ezzel a masinával. Azért jó lesz óvatosnak lenni, a gördeszka képes akár 37 km/óra sebességgel száguldani, feltéve, hogy a gazdája nem nehezebb 100 kg-nál. A készülék négyféle sebességgel használható, és egy kis vezeték nélküli kütyüvel vezérelhető, amit a kezedben kell fogni menet közben.

A két darab 300W teljesítményű elektromos motor mellett a másik fontos hardveres összetevő az akkumulátor, ami 2-3 órás töltést igényel, hogy ismét visszanyerje teljes kapacitását. A Cafago elektromos gördeszkája elrepít bennetek a dicsőségbe, vagy a végzetetekhez, ha nem vigyáztok, ez már csak rajtatok áll.

A készülék mindössze 266,46 dolláros áron rendelhető, és mivel európai raktárból érkezik, nem lesz gondotok vámmal és más hasonlókkal. Az ajánlat a készlet erejéig, vagy november 30-ig tart. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Anycubic i3 MEGA

Egy jóval biztonságosabb és talán valamivel sokoldalúbb kreatív hobbi a térbeli nyomtatás, amihez persze szükséges egy megfelelő eszköz is. Az Anycubic egyelőre nem olyan nagy név Kína határain kívül, pedig a gyártó számos kiváló 3D-s printert dobott már piacra pályafutása során. Az i3 Mega egyike ezeknek, és most roppant kedvező áron szerezhetitek be. A készülék 210 x 210 x 205 mm méretű nyomtatási idomok létrehozására képes, ezeket pedig maximálisan 100mm/másodperc sebességgel készíti, bár érdemesebb egy lassabb tempót választani, ha nem szeretnénk elnagyolt eredményeket. Na nem mintha a készülék pontatlan volna, a hibahatár 0,05 és 0,3 mm között van.

PLA, ABS, TPU, és egy csomó más fajta töltőanyag használható alkotás közben, ami szintén fokozza a készülék sokoldalúságát. Ha modellezel és makettezel, ha szenvedélyed a cosplay, ha szeretsz otthon barkácsolni, valószínűleg nem kell magyaráznunk mi mindenre lehet jó egy háromdimenziós nyomtató. Az Anycubic i3 MEGA most 215 dollárért rendelhető a MEGA3D kuponnal, és 1 kg filament is jár hozzá. További műszaki jellemzők és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid