A Citromail után az Indamail is fizetős lesz

0

Nem olyan régen számoltunk be róla, hogy fizetőssé válik a Citromail, és az átállás már folyamatban is van. Ehhez hasonlóan hamarosan az Indamail is fizetős lesz, ami nem túl meglepő, ugyanis ezt a szolgáltatást is a norvég Fjordmail vásárolta fel.

A Citromailhez hasonlóan az Indamail is egy új rendszerre áll át, az ígéretek szerint megbízhatóbb lesz a szolgáltatás, eltűnnek a hirdetések, és a tárhelyet is megnövelik, cserébe viszont havonta 1999 Ft-ot kell majd érte fizetni. Az előfizetésre negyedéves és éves konstrukció lesz, és a közlemény szerint az első három hónapra 80% kedvezményt adnak.

A tervek szerint március 28-án élesítik az Indamail új felületét, és ekkor megszűnnek a mobilos alkalmazások is. A régebbi ingyenes felhasználók május 3-ig használhatják a szolgáltatás, ezután csak azok számára lesz elérhet, akik előfizettek.

Az Indamail, ami korábban Vipmail néven futott, egykor igen népszerű levelező szolgáltatás volt Magyarországon, akárcsak a Citromail. Később azonban folyamatosan csökkent a felhasználói bázis, és nem tudták tartani a lépést az olyan levelezőkkel, mint a Gmail.

Arról sajnos nem tudunk semmilyen konkrét adatot, hogy hányan használják a mai napig aktívan a Citromailt vagy az Indamailt, de a fizetőssé válással egész biztosan töredékére csökken majd a megmaradt felhasználók száma.

Via Telex

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid