KINGROON KP3S és KP3S Pro 3D nyomtatók akcióban a Tomtop oldalán

0

A Tomtop webáruháza most nagyon jó áron kínál két 3D nyomtatót, mégpedig a KINGROON márka jóvoltából. Ezek a készülékek egyébként is a megfizethetőbb kategóriában futnak, most érdemes lecsapni rájuk, ha szeretnél belekóstolni ebbe a kreatív hobbiba, vagy vásárolnál egy plusz masinát a már meglévő gépparkodba. A gépeket európai raktárból kézbesítik, így nincsenek extra költségek és hosszúra nyúló szállítási idők sem.

KINGROON KP3S

A KP3S 3D nyomtató egy moduláris kialakítású konstrukció, amelyet még a kezdők is könnyedén összeállíthatnak, ehhez nem kell 20 percnél több. A készülék kompatibilis rengeteg 1,75 mm-es filamenttel, használhatunk egyebek mellett PLA vagy TPU műanyagokat is a projektek kivitelezéséhez. A nyomtató segítségével 180 x 180 x 180 milliméteres idomokat készíthetünk. A kettős merev fémsín és a dupla hűtőventilátor miatt a nyomtatás sokkal pontosabb, ráadásul egészen gyors, a nyomtatási sebesség elérheti az akár 100 mm/másodpercet is.

A készülék saját beépített LCD érintőképernyővel is fel van szerelve, a menü egyszerű és könnyen érthető. A KP3S rendelkezik néhány beépített védelemmel is, a masina például érzékeli, ha elfogyott a töltőanyag, ilyenkor a nyomtatást leállítja, majd folytatja pontosan ugyanonnan, ahol az félbemaradt. Egy esetleges áramkimaradás sem okozhat gondot, a nyomtatás szintén zökkenőmentesen folytatódik, ha a helyreállt az elektromos ellátás. A KINGROON KP3S 3D nyomtató most mindössze 155 eurós áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ami nagyjából 58 400 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

KINGROON KP3S Pro

A másik készülék is alapvetően ugyanazokat tudja, de azért akad néhány fejlesztés, eltérés amelyek miatt érdemes elgondolkodni azon, hogy inkább ezt a modellt válasszuk. Példának okáért az idomok nyomtatási mérete egy kicsivel nagyobb, ezúttal 200 x 200 x 200 mm-es, és jár a géphez egy Titan Extruder kiegészítő. A nyomtatási sebesség ezúttal is elérheti a 100 mm/másodpercet, vagyis a munka haladós lesz. Töltőanyag szempontjából sincs megkötve a kezünk, PLA, TPU – ezekkel mind dolgozhatunk. A nyomtató ugyanúgy rendelkezik saját beépített kijelzővel, ami újfent 2,4 hüvelykes, a panel ráadásul érintésérzékeny.

A nyomtatási terveket egy memóriakártya segítségével is felvihetjük a gépezetre, de USB kapcsolaton keresztül is irányíthatjuk a masinát egy Windows, Mac, vagy akár Linux rendszert futtató számítógéppel. A készülőfélben lévő terméket ezúttal is beépített védelmek oltalmazzák, vagyis nem történik tragédia akkor sem, ha nyomtatás közben elfogy a töltőanyag, vagy esetleg elmegy az áram. A KINGROON KP3S Pro 3D nyomtató most csupán 181,44 eurós áron (~68 400 Ft) rendelhető a Tomtop jóvoltából, ha használjuk az FFKPSP kupont a vásárlás véglegesítése előtt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid