Akciós a Creality CR-SCAN01 hordozható 3D szkenner

0

Nem mindenki lehet a 3D-s modellezés, így aztán mi van akkor, ha valamit meglátsz valamit, és szeretnéd azt újrateremteni, lemásolni a 3D nyomtatód segítségével? A Creality CR-SCAN01 hordozható 3D szkenner segítségével a valóság szinte bármely szeletét képes leszel átvinni a digitális térbe, a készülék munkája precíz, használata könnyű. Ráadásul most a Tomtop jóvoltából akciós áron rendelhető, plusz a terméket európai raktárból küldik, ami gyors szállítást, valamint az extra kiadások alóli mentesülést jelenti.

A Creality CR-SCAN01 hordozható 3D szkenner most 566,08 dolláros, vagyis cirka 169 500 forintos áron rendelhető a Tomtop webáruházából, amennyiben a rendelés véglegesítése előtt használjuk a CRSCAN kuponkódot. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Creality CR-SCAN01 hordozható 3D szkenner rövid ismertető

A Creality CR-SCAN01 gyakorlatilag különféle tárgyak, formák 3D-s beolvasását végzi, aminek a legnagyobb hasznát a 3D nyomtatásnál vehetjük, de ezen kívül rengeteg mást is csinálhatunk a beszkennelt modellekkel, ez csak az egyik, legnyilvánvalóbb opció.

A masina segítséget jelenthet az animációs és ipari tervezésben, modellezésben, meg egy csomó minden másban.

Az első és legfontosabb, amit a termék kapcsán kihangsúlyoznak, az a kompakt kialakítása, illetve könnyű hordozhatósága. A szkenner mindössze 28 x 12 x 5,5 cm-es, ha zsebre nem is vágható, táskába simán el tudjuk pakolni.

A masina mindössze 800 grammot nyom. A készülékkel egy 536 x 378 mm-es területet tudunk szkennelni, a pontosság 0,1 mm, a mérési távolság pedig 400-900 mm. A készített modelleket obj vagy stl formátumban tudjuk menteni, az adatátvitel pedig USB 3.0 kapcsolaton keresztül történhet. Állványon és kézbe véve is lehet használni a Creality CR-SCAN01-et.

A készülék teljesen “plug and play”, és Windows rendszereket támogat. A szkenner használata nem igényel kalibrálást, azonnal bevethető, egy akár egy teljesen laikus felhasználó is sikerrel alkalmazhatja.

Az sem gond, ha a modellezni kívánt tárgy nem fér bele a mérési területbe, a szkenner automatikus több pózból álló összeállításra is képes, egy algoritmus segítségével összeilleszti a részeket.

A Creality CR-SCAN01 hordozható 3D szkenner tehát a promóció ideje alatt 566,08 dolláros, vagyis cirka 169 500 forintos áron rendelhető a Tomtop online üzletéből, a kedvezményes ár csak akkor érvényes, ha használjuk a CRSCAN kuponkódot. Részletes ismertetés és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid