Csak egyetlen Samsung Galaxy S10 modell kapja meg az Android 13 frissítést

0

A Samsung már megindította az Android 13-as frissítéseket, egyelőre a Galaxy S22 mobilok vannak soron, de hamarosan újabb készülékek csatlakoznak. A gyártó számos telefonja fogja megkapni az új rendszert az elkövetkezendő hónapokban, a népszerű Galaxy S10 szériából viszont csak egyetlen modell került be a listába.

A zászlóshajók tekintetében egészen a Galaxy S20 mobilokig visszamenőleg frissít a Samsung, így a Galaxy S10, S10+ és S10e tulajoknak sajnos már le kell mondania az új rendszerről. Érdekes módon azonban van egy másik S10 készülék, amire már javában zajlik az Android 13 fejlesztése, ez pedig nem más, mint a Galaxy S10 Lite.

A gyártó által kiadott ütemterv szerint az S10 Lite még idén megkapja a One UI 5 felületet az Android 13-mal, várhatóan valamikor decemberben, azaz nem fogják sokáig váratni a tulajokat.

Bizonyára benned is felmerült a kérdés: miért van az, hogy a Galaxy S10 Lite jogosult a One UI 5-re, miközben a sorozat többi tagja, a valódi csúcsmodellek nem. A válasz erre egészen egyszerű, az S10 Lite Android 10-zel debütált, és a gyártó három nagy verziófrissítést ígért meg, vagyis még megkapja az Android 13-at. A normál Galaxy S10, az S10e és az S10+ viszont kicsit korábban debütáltak Android 9-es rendszerrel, így nálunk az Android 12-vel véget ért a frissítés.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid