Csendben debütált a Samsung Galaxy J1 (2016)

0

Szerintem egyik szerkesztő kollégám sem tagadná, hogy legszívesebben a menő csúcsmobilokról írnunk, ugyanakkor tudjuk, nem mindenki engedhet meg magának egy méregdrága készüléket. Így bizony tudósítanunk kell az olcsóbb mobilokról is, amelyek sora közé épp most érkezett meg a Samsung Galaxy J1 2016-os változata. 

A készülék minden különösebb felhajtás nélkül, csendben tűnt fel dubai forgalmazók kínálatában. Akárcsak elődje, az új mobil sem a bestiális hardveres jellemzőiről fog elhíresülni, de a célközönségnek nem is ez fog számítani, hanem a barátságos ár. A készülék 4.5 colos kijelzőt kapott 800×480-as felbontással, és egy Super AMOLED panelről van szó, így a színekkel biztosan nem lesz probléma.

galaxy j1 2016

A telefon burkolata alatt egy négymagos, 1.3 GHz-re skálázott processzor található, nagy valószínűséggel egy belépőszintű Exynos lapkáról van szó. A rendszermemória mérete 1 GB, a belső tárhely pedig 8 GB-os.

galaxy j1 2016.

Fényképezni az 5, illetve 2 megapixeles kamerákkal lehetséges, akárcsak az előd esetében. A 2050 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt készülékben LTE modemmel is találkozhatunk. A mobilt helyi pénznemből átszámítva 135 dollárért kínálják a kereskedők.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid