Csendesen debütált az európai piacon a belépőszintű Motorola Moto E32

0

Korábban már lehetett olvasni mindenféle információkat egy lehetséges Motorola Moto E32 nevű készülék kapcsán, ami lényegében egy büdzsé mobil a vékonyabb pénztárcájú vásárlóközönségnek. Az okostelefon most minden különösebb bejelentés nélkül megjelent a Motorola európai oldalán, kétféle színben és egy 149 eurós árcédulával.

A telefon ezüst és szürke árnyalatokban lesz kapható, egyelőre csak az előbbi tűnik választhatónak, a másik hamarosan elérhető lesz az ígéretek szerint. A Moto E32 csak egyetlen RAM/tárhely konfigurációban vásárolható meg ez pedig egy 4 GB operatív memóriával, valamint 64 GB belső tárhellyel szerelt változat, utóbbi egyébként bővíthető.

A készülék egy 6,5 colos LCD képernyővel lett felszerelve, amelyen 1600 x 720 pixel terpeszkedik, ez annyira nem tűnik lenyűgözőnek, viszont a panel támogatja a 90 Hz-es képfrissítési rátát, ami mindenképpen pozitív fejlemény. A Moto E32 meghajtásáért egy Unisoc lapkakészlet felel, egészen pontosan a T606, ami nem egy atomerőmű, de az alapvető igényeket képes lesz kiszolgálni.

Épp ilyenek a kamerák is, a világot nem váltják meg, de a hátoldali 16 megapixeles elsődleges, valamint a 2 megapixeles mélység, illetve a szintén 2 megapixeles makró érzékelők vélhetően az árhoz mérten elfogadható minőséget produkálnak majd. A szelfikamera egy 8 megapixeles megoldás, helye a kijelzőn van, a felső keret alatt középre igazítva, egy kivágás belsejében. Piros pont jár a fülhallgató kimenetért és az oldalsó keretre szerelt, a bekapcsoló gombba integrált ujjlenyomat-olvasó miatt is, de a fröccsenő vízzel szembeni, IP52 minősítésnek megfelelő védelem is üdvözölendő.

A Motorola Moto E32 belsejében egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami támogatja a 18 wattos töltést, a szükséges töltő ráadásul ott is lesz az okostelefon dobozában. A futtatott operációs rendszer viszont nem a legújabb, kénytelenek leszünk Android 11 platformmal beérni, és hogy a jövőben milyen módon és meddig frissíti a gyártó a mobilt, az egy remek kérdés. A Motorola újdonsága 163,95 x 74,94 x 8,49 mm-es dimenziókkal és 184 grammos tömeggel rendelkezik. A készülék már elérhető Belgiumban, és hamarosan más piacokon is értékesíteni kezdik majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid