Xiaomi telefon árcsökkenés: Mi A3, Mi 9 Lite, Redmi Note 8, Mi 9T Pro, stb.

0

Újabb Xiaomi akciókat hoztunk, ezúttal pár friss mobil ára csökkent. Brutál olcsón lehet most Mi A3-hoz, Mi 9 Lite-hoz és Redmi Note 8-hoz jutni, de a Mi 9T Pro ára is rekord alacsony!

A GearBest durván beizzította a novemberi akciókat, több népszerű Xiaomi telefon lett olcsóbb. Ezek egyébként mind hivatalos Global verziók, tehát van bennük magyar menü, és teljes körű 4G támogatással bírnak, szóval bátran be lehet őket rendelni.

Az egyes típusokat már számtalanszor bemutattuk, ezért most csak így sorban berakom ide a legújabb kuponokat és árakat (pontosabban a kuponok nem újak, csak az árak lettek olcsóbbak):

 

További hasonló kuponok ebben a cikkben:

Kapcsolódó cikkek:

Megjegyzés: az összes telefon hivatalos Global verziós, vagyis van bennük magyar nyelv, és teljes körű 4G támogatással bírnak. A kupont a rendelés során, a véglegesítés előtt lehet beírni. Az árak biztosítás nélkül értendők, ezt alapból hozzáadja a rendszer, de ki lehet kapcsolni, ha valaki nem kéri. Vám- és áfamentes szállítás: Priority Line szállítási mód (a rendelési oldalon már Netherlands Registered(PDM) vagy EU priority Line(DPD) látszik, mindkettő működik). Külföldi oldalakon mindig PayPallel érdemes fizetni.

Nem vásároltál még a GearBest-en? Itt találsz magyar rendelési útmutatót.

A vámmentes szállításról itt olvashatsz további infókat.

Ha pedig a garancia érdekel, akkor ezt a cikket olvasd el.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid