Csoportos videóchat funkcióval gazdagodott a Facebook Messenger

0

A Facebook rengeteg funkcióval gazdagodott mostanában, és most itt a legújabb. A mostani frissítésnek köszönhetően a csoportos videóhívás sem lehetetlen többé, ami hasonló ahhoz, mint amit mondjuk a Skype-ban megismerhettünk. 

A Group Video Chat – avagy Csoportos Videóhívás – funkció az egyik leginkább óhajtott Messenger lehetőségek között volt, így nem kérdés, hogy a Facebook csapata igyekszik minél hamarabb eljuttatni azt minden lehetséges platformra.

Maga a fícsör nagyon könnyen alkalmazható. Egyszerűen csak meg kell nyitni egy már létező csoportos beszélgetést, és rá kell bökni a videó ikonra, ami a képernyő jobb felső sarkában található. A csoportban lévő összes tag értesítést kap arról, ha megkezdődött a videóhívás. Bármelyikük bármikor csatlakozhat, mindössze egyetlen érintésre lesz szüksége.

messenger

Egyszerre összesen hat ember láthatja egymást a hívásban, de ez persze nem jelenti azt, hogy akár ennél jóval többen ne vehetnének részt benne. A többiek – egészen ötven főig – választhatnak, hogy hang alapon csatlakoznak, és hallgatóznak, vagy kameraképet is adnak a kommunikációhoz. Mihelyt túllépték a hat személyt, onnantól kezdve a résztvevők számára csak a kezdeményező fél lesz látható.

A funkciót tartalmazó frissítés már elindult hódító útjára iOS-en és Androidon is, csekkold a mobilod, mert már lehet meg is érkezett a tiedre is! Mellesleg a funkciót a Messenger asztali változatában is használni lehet majd.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid