CSR Racing és CSR Classics játék ajánló

0

A Natural Motion Games talán legkelendőbb nevei ezek. Mindkettő az oldalnézetes gyorsulási versenyzős játékok kategóriáját gyarapítja, a különbség annyi, hogy a CSR Racing a modern, míg a CSR Classics a klasszikus autók kedvelőinek kedvez járműkínálatával. Ha már a járműveknél tartunk: előbbi több, mint 85, utóbbi 50-nél több licencelt autót tartalmaz.

Az oldalnézetes felépítés ellenére a grafika 3D-s, a fények-árnyékok eléggé kidolgozottak, bár emiatt régebbi készülékeken nem fut olyan jól a játék, főleg, hogy beállítási lehetőségek ilyen téren nincsenek. A fejlesztők a CSR Racinghez legalább 3.x-es, a CSR Classics-hoz pedig 4.x-es vagy újabb Androidot ajánlanak, minimum 1 GB RAM-mal.

csr-1

A játékmenet egyszerű, mindössze 3 gombbal kell az irányításhoz, amikből ráadásul egyszerre maximum kettőre lesz szükség. Az autók tulajdonságai különbözőek, menettulajdonságaik új alkatrészek segítségével fejleszthetőek. Külső megjelenésüket is egyéni ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk: festést, matricát és rendszámtáblát is választhatunk. A showroomban egyébként képek is készíthetőek az éppen kiválasztott autóról, ráadásul lehetőség van online többjátékos módra is.

csr-3

Mindkét játék ingyenesen elérhető a Play Áruházból, bár vannak fizetős játékbeli tartalmak. A CSR Racinget ITT, a CSR Classicsot pedig ITT találjátok.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Informatikus, vagy valami olyasmi

NapiDroid