Friss képek és videók az új Android 5.1-ről

0

Az Android 5.1 hivatalosan még nem került bejelentésre a megszokott értelemben, de néhány Android One mobil már ezzel került forgalomba az utóbbi hetekben, ráadásul az is kiderült, hogy más készülékeken márciusban debütál az új verzió.

Hivatalos listánk még mindig nincs arról, hogy milyen újításokat hoz az Android 5.1 Lollipop, de főként hibajavításokról és néhány kisebb változásról van szó. Most konkréten is megnézhetünk kettőt ezek közül.

Android-5.1-Lollipop-new-design-elements-1

Android-5.1-Lollipop-new-design-elements-2

Az első videón (és a fenti két képen) a megújult gyorskapcsolók működése látható. A Wifi és a Bluetooth kapcsolóknál megjelent egy kis lefelé mutató nyíl, amivel mostantól innen is tudunk majd váltani a kapcsolatok között, ami sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint eddig.

A második videón pedig az új Óra alkalmazás látható, ami ugyan kevés jelentős változást hoz, de egy kicsit mégiscsak módosult a kinézete.

Ezeken kívül várhatóan visszakapjuk a sokak által hiányolt hagyományos néma módot is, de más konkrétumot sajnos nem tudunk. Az Android One modelleket leszámítva a Nexus és a GPE készülékek kapják meg először az Android 5.1-et, valamikor márciusban.

AndroidPolice (1, 2)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid