Leleplezte új középkategóriás mobiljait az LG

0

Bár a hivatalos bemutató csak a barcelonai MWC-n lesz, a dél-koreai gyártó már most leleplezte új, középmezőnybe szánt okostelefonjait. Az újdonságokat jövő héten az LG Watch Urbane nevű okosóra társaságában tárják majd a nagyérdemű elé, addig is itt vannak a fontosabb tudnivalók!

Mindegyik modell kapható lesz 3G-s és LTE modemmel szerelt változatban is, utóbbiakat jellegzetes, fém hátlappal kínálja majd a gyártó. A négyes legerősebbnek mondható tagja az LG Magna, amelynek 5 hüvelykes HD felbontású kijelzője mögött egy négymagos processzor ketyeg – 1.2 illetve 1.3 GHz-en, értékesítési helytől függően -, 1 GB RAM, valamint 8 GB bővíthető háttértár társaságában, A hátlapon található elsődleges kamera 8 megapixeles képeket rögzít majd – a 3G-s változaté csupán 5 megapixeleseket -, a összképet pedig a legfrissebb Android verzió, az 5.0 Lollipop teszi teljessé. Térbeli jellemzőit tekintve az LG Magna 139.7 x 69.9 x 10.2 mm-es méretekkel rendelkezik, és ebbe a házba még egy 2540 mAh-s telepet is belepasszíroztak a vállalat mérnökei.

LG Magna Spirit Leon Joy 2

Az LG Spirit specifikációi hasonlóak az előző készülékéhez, annyi különbséggel, hogy itt egy kicsit kompaktabb méretű, 4.7 colos, ám szintén HD felbontású kijelzőről beszélhetünk. Az akkumulátor is összébb ment egy csöppet – 2100 mAh -, a készülék térbeli paraméterei pedig 133.3 x 66.1 x 9.9 mm-esek lesznek.

Az LG Leon jön a sorban, ami sajnos a nevével ellentétben nem egy profi: 4.5 colos megjelenítőjén mindössze 854×480 pixel sorakozik, az akkumulátor 1900 mAh-s, ennek ellenére 129.9 x 64.9 x 10.9 mm-es dimenziói révén vaskosabb, mint az imént taglalt készülékek.

A csapat sereghajtója az inkább belépő szint felé konvergáló LG Joy, ami 4 inches 840×480-as felbontású kijelzővel, értékesítési területtől függően két, illetve négymagos lapkával, 512 vagy 1 GB RAM-al, 4/8 GB bővíthető belső tárhellyel lesz kapható. Az erősebb változat Android 5.0 Lollipoppal, a gyengébb variáns Android 4.4 KitKattel érkezik majd. Ami viszont közös lesz mindkettőben, az az 1900 mAh-s akkumulátor, illetve a 122.7 x 64.0 x 11.9 mm-es méret.

Árakat és pontos megjelenési időpontokat egyelőre még nem tudunk, de a hamarosan kezdődő MWC-n remélhetőleg minden kiderül.

GSMArenaLG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid