Friss pletykák a Meizu MX5-ről

0

2014 szeptemberében dobták piacra a Meizu MX4-et, amit nem sokra rá egy Pro változat is követett. Bár a kínai gyártó MX szériájának folytatása még bőven a fejlesztési fázisban van, bizonyos források már tudni vélnek ezt-azt a valószínűleg MX5-re keresztelt készülékről.

A hírek forrása a kínai székhelyű, MyDrivers elnevezésű tech oldal, és bár a lap egyike a helyi bennfentes telekommunikációs blogoknak, kérjük, hogy kezeljétek a helyén az itt olvasható infókat.

Tehát, mire is számíthatunk az MX5 kapcsán? A friss információk szerint többek között 5.5 hüvelykes, 2K felbontású kijelzőre – a pontos pixelszámot még csak találgatni sem érdemes, hiszen az MX4 is egy szokatlan, 5:3 képarányú megjelenítőt kapott. A motorháztető alatt újfent egy MediaTek chipset fog duruzsolni, nem kevesebb, mint 4 GB RAM társaságában.

Koncepció

Koncepció

Ami még érdekes, hogy a készülék kapni fog egy ujjlenyomat-olvasót is, ám ezt nem a “home” gombba építené a Meizu. Hogy pontosan hova is szánják a biometrikus érzékelőt nem tudni, de akár a hátlapra is kerülhet. A másik különös pletyka, ami a készülék körül kering az, hogy a hátlapi kamera egy 41 megapixeles szenzort kapna, és bizonyos források szerint a Meizu mérnökei a Nokiával közösen dolgoznak ezen az érzékelőn. Utóbbi szóbeszédet a Meizu részéről kategorikusan elutasították, tehát nem lehetünk biztosak az információ megalapozottságában, viszont elvetnünk sem szabad azt teljesen. Jelenleg egyébként az MX4-ben, illetve az MX4 Pro-ban ugyanaz a 21 megapixeles Sony IMX220 szenzor található.

Egyelőre ennyit a készülendő csúcsmodellről, várjuk a további fejleményeket, amelyeket nem mulasztunk el megosztani Veletek!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid