Első hivatalos képeken a Galaxy S6 Edge

0

A Galaxy S6 körvonalait nemrég tekinthettük meg a Samsung jóvoltából, most pedig a hajlított kijelzős Galaxy S6 Edge első hivatalos képei is felbukkantak.

A T-Mobile és a AT&T is közzétette nagyjából ugyanazt a képet, leginkább csak a szín különbözik. Bár a készüléknek szinte csak az oldala látszik, azért elég sok mindenre következtethetünk.

s6-edge-2

Egyértelműen látszik a vékony kialakítás. Az S6 a hírek szerint csak 6.9 mm-es, és valószínűleg a hajlított változat is hasonlóan karcsú lesz. A prémium, fém keret is jól kivehető, valamint a bekapcsoló gomb helye és kinézete is kiderült.

s6-edge-1

A legfontosabb részlet a kijelző, ami enyhén lehajlik a készülék szélére, valószínűleg mindkét oldalon. A Home gomb kicsit vastagabbnak tűnik az S5-éhez képest, ennek talán az az oka, hogy a Samsung egy sokkal megbízhatóbb és kényelmesebb, érintés alapú ujjlenyomat-olvasóra vált.

Nem mehetünk el a felirat mellett sem szó nélkül, ami egy kis szójátékra épül a 6-os (six) számmal, valamint a szexepil kifejezéssel. Vajon lehet egy mobil szexi?

A Samsung Galaxy S6 és az S6 Edge bemutatója március 1-jén lesz, azaz már nem kell sokat várni.

T-mobile, AT&T

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid