6.9 mm vékony lesz a Samsung Galaxy S6

0

Már rengeteg mindent tudunk/sejtünk a Samsung Galaxy S6-ról, többek között azt is, hogy kifejezetten vékony lesz az új csúcsmodell. Most megerősítést nyert a dolog, mégpedig az egyik tokgyártó jóvoltából.

A GSMArena tette közzé a OBLIQ-től származó képeket és információkat, amik szerint a Galaxy S6 mindössze 6.9 mm vékony lesz, akárcsak az iPhone 6. Ez persze kamera nélkül érvényes, mivel az valamelyest kiáll majd a hátlapból.

galaxy-s6-6.9mm-vekony

A fenti képről leolvasható adatok szerint még a OBLIQ Slim Meta nevezetű tokjával együtt is csak 9.5 mm vastag a Samsung új zászlóshajója, ami egyáltalán nem vészes.

galaxy-s6-tok

Egyébként a Galaxy S6 pontos méretei is ismertek már: a készülék 143.3 x 70.8 x 6.9 mm-es kiterjedéssel rendelkezik. Az kijelző várhatóan 5.1 colos lesz QHD felbontással, a processzor szerepét pedig a Samsung új 14 nm-es Exynos 7 Octa egysége tölti majd be. Szoftver tekintetében egy teljesen megújult, letisztult TouchWizre számíthatunk, az akkumulátor pedig állítólag csak 2600 mAh-s lesz. Ez utóbbi nem túl meglepő a vékony kialakítás ismeretében.

A Samsung Galaxy S6 és a hajlított kijelzős S6 Edge bemutatója március 1-jén lesz, azaz már két hetet sem kell várnunk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid