Új akkubajnok okostelefon Indiából

0

Nem hiszem, hogy túl sok olvasó ismerné az indiai Wickedleak céget, de egy friss modelljük miatt érdemes velük megismerkedni közelebbről. A Wickedleak Wammy Titan 4 ugyanis egy olyan brutális akkumulátorral érkezik, amely révén még a szintén méretes teleppel ellátott, és általunk is bemutatott Elephone 5000-nek is méltó kihívója lehet. Ha többre tartod az üzemidőt a karcsúságnál, bátran olvass tovább!

A Wammy Titan 4 belsejében egy sok esetben a táblagépeket is megszégyenítő 5330 mAh-s akkumulátor található, ami csupán 20 mAh-val kisebb, mint az Elephone 5000 világrekorder méretű telepe.

Wickedleak Wammy Titan 4

A gyártó állítása szerint a mobil gond nélkül elvan 43 napig készenléti üzemmódban, aktív használattal pedig akár 4 napot is kihúzhat egyetlen feltöltéssel! A Titan 4 ráadásul képes más eszközeinket is tölteni, ha azokat egy erre alkalmas vezetékkel rákötjük az okostelefonra. Mindezeket figyelembe véve egyáltalán nem tűnnek problémásnak a készülék 146 x 73.6 x 9.3 mm-es térbeli jellemzői, de akadnak más szerethető tulajdonságai is a Titan 4-nek!

Reverse_Charging Wammy Titan 4

A hatalmas akkumulátor remekül profitál a készülék belsejében dolgozó MediaTek MT6592 chipset energiatakarékosságából, persze nyers erő terén sem kell majd a nyolcmagos, 1.7 GHz-es SoC-nek szégyenkeznie.

A magas minőségű tartalomfogyasztást egy 5 hüvelykes Full HD megjelenítő igyekszik majd garantálni, és hogy mindez akadás mentesen történjen 2 GB RAM-ot is kapunk. A belső tárhely 16 GB-os, de akinek ez nem lenne elegendő – az esetek többségében nem szokott az lenni – az tovább bővítheti akár egy 64 GB-os micro SD kártyával.

A hátoldalon egy 16 megapixeles, az előlapon pedig egy 8 megapixeles kamera lesz, ez papíron bőven elegendő mindennemű képrögzítési igény kielégítésére. Ami még érdekesebbé teszi a Wammy Titan 4-et, az a fizikai home gomb a kijelző alatt, ebbe történetesen egy ujjlenyomat-olvasó is kerül, még biztonságosabbá téve a készülék használatát.

A mobilon Android 4.4.4 KitKat fut majd, de gyártói ígéret van arra, hogy a Lollipop frissítés sem marad el. A fenti specifikációkat a 240 dolláros árcédula teszi még vonzóbbá, és bár a készülék előrendelhető, március elsejénél hamarabb nem kerül sor kiszállításra. A Titan 4-et elsősorban az indiai piacra szánják, de valószínűleg fel fog tűnni olyan ázsiai webshopok kínálatában is, ahonnan bárki, bárhonnan megrendelheti majd.

PhoneArenaMobiletor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid