Elephone P5000 – ekkora akksit még nem láttál okostelefonban!

7

Az Elephone nem tartozik a legismertebb kínai telefonmárkák közé, azért mégiscsak van pár érdekes készülékük. Nemrég ők jelentették be az első Lollipoppal érkező kínai telefont, hamarosan pedig a világ legnagyobb akkumulátorral szerelt mobilját dobhatják piacra.

Elephone-P5000-1

Ha eddig gondod volt a telefonod üzemidejével, akkor jól figyelj! Az Elephone P5000-be egy hatalmas, 5350 mAh-s telep került, ami a gyártó szerint 4 napos üzemidőt biztosít. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor gyors töltési lehetőséget is kapunk: egy óra alatt 70%-ig húzható fel az akksi töltöttsége.

Elephone-P5000-tolto

Ezek után joggal merül fel a kérdés, hogy milyen más tulajdonságokkal bír a rekorder készülék. Nos, nincs szégyenkezni valója, hiszen elég korrekt mobil lett. A kijelző 5 colos és full HD felbontású, a processzor szerepét pedig a 8 magos, 1.7 GHz-es MediaTek MT6592 tölti be. RAM-ból 2 GB-ot kapunk, a belső tárhely pedig 16 GB-os. A kamerák 16 és 8 megapixelesek, ráadásul kapunk NFC-t és ujjlenyomat-olvasót is.

elephone-p5000-meretek

Érdekesség még, hogy a hatalmas akksihoz képest nem lett túlzottan vaskos a készülék: a 144 x 71 x 9.3 mm-es méreteivel még az elfogadható kategóriába esik. Az Elephone P5000 januárban jelenik meg, de az ára egyelőre még nem ismert.

GizChina, Elephone

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid